Review mascara Deborah Milano
Beauty and Care

De mascara’s van Deborah Milano | Review

Mascara vind ik de ultieme basis voor elke make-up look, wat je look ook is, een laagje mascara op je wimpers maakt het af. Ik vind het vooral heel belangrijk dat een mascara goed blijft zitten, niet irriteert en niet klontert. Ik testte 2 mascara’s van Deborah Milano en laat je mijn ervaringen weten.

Mascara van Deborah Milano getest

Deborah Milano is een betaalbaar beautymerk dat je kunt kopen bij o.a. Douglas. Dit merk heeft een mooie collectie aan lipproducten, bronzers en foundation. Maar ook diverse mascara’s waarvan ik er in deze review 2 zal uitlichten nadat ik hen getest heb. Daarnaast heb ik het 24Ore Waterproof oogpotlood getest. Hoe deze 3 producten mij zijn bevallen zal ik je uitgebreid laten weten in deze review!

24Ore Instant Maxi Volume Waterproof

Deze waterproof mascara van Deborah Milano ligt prettig in de hand en heeft een dikke borstel voor veel volume. De pigmentatie van de mascara is heel mooi en met 1 laagje had ik al veel volume in mijn wimpers. Met 2 lagen had ik een heel mooi resultaat zoals je kunt zien op de foto hieronder. Meestal draag ik geen waterproof mascara omdat deze vaak snel gaan klonteren en lastig te verwijderen zijn. Deze mascara vond ik niet klonteren, na zo’n 12 uur zat hij nog steeds goed op mijn wimpers. De mascara haalde ik er tijdens het douchen met mijn make-up reinigingsdoek gemakkelijk af.

Enige minpuntje als ik die moet benoemen: door de grootte van de borstel kun je de kleinere wimperhaartjes minder secuur meenemen met de mascara.

Winkelwaarde: 12 ml voor € 12,19

Deborah Milano mascara review
De mascara’s van Deborah Milano.
Links de Waterproof 24 Ore en rechts de Dangerous Curves

Dangerous Curves Mascara

Deze mascara zou extreem volume en extra krul in je wimpers moeten leveren door de formule vol microvezels. Ook deze mascara vind ik heel prettig in de hand liggen en daardoor fijn in gebruik. Na 1 laagje mascara vond ik de krul in mijn wimpers al heel mooi en na 2 laagjes vind ik de mascara een mooi effect geven. Doordat het borsteltje wat fijner is kun je gemakkelijk de kleine wimperhaartjes en die in de hoeken goed meenemen. Ook deze mascara klonterde niet na 12 uur en kon ik er onder de douche er gemakkelijk vanaf halen. Het resultaat is nagenoeg hetzelfde als met de waterproof mascara zoals je kunt zien op de foto hierboven, maar deze mascara zit mooier op de kleine wimperhaartjes en in de hoeken.

Er zijn geen minpunten te bedenken.

Winkelwaarde: 12 ml € 12,75

Mascara Deborah Milano Review

Review 24Ore waterproof oogpotlood Deborah Milano

Naast de 24Ore waterproof mascara testte ik ook het Deborah Milano 24Ore oogpotlood in het zwart. Normaliter gebruik ik vooral eyeliner omdat ik hier secuurder mee kan werken dan met oogpotlood, maar ik weet dat het voor iedereen anders is. Dit oogpotlood heeft 2 bonussen: een klein sponsje aan het uiteinde van het potlood om mee te blenden en een klein puntenslijpertje waarmee je de punt van het oogpotlood scherper kunt maken. De punt draai je uit en dat vind ik zelf altijd prettiger werken dan een oogpotlood dat je moet slijpen. Het oogpotlood kun je fijn blenden met het sponsje en doordat het een zacht potlood is kun je gemakkelijk een lijn zetten.

Het oogpotlood is waterproof maar niet smudge- proof. Na een paar uur had ik jeuk bij mijn oog en toen ik vervolgens in de spiegel keek was het oogpotlood behoorlijk uitgesmeerd. Dat is denk ik het grote nadeel van een kayal potlood. Wel vind ik de pigmentatie ontzettend mooi!

Winkelwaarde: 1 stuk 7,65 en verkrijgbaar in 8 kleuren.

review 24Ore waterproof oogpotlood Deborah Milano

Over Deborah Milano

Al meer dan 50 jaar maakt Deborah Milano schoonheid toegankelijk en betaalbaar voor alle vrouwen. De combinatie van de mooiste kleuren, focus op kwaliteit (gewaarborgd door de eigen onderzoekslaboratoria), opvallende verpakkingen, aandacht voor details en de onmiskenbare Italiaanse flair maakt Deborah Milano tot een uniek en toegankelijk merk.

Deborah Milano is o.a. verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen en op Douglas.nl

De producten in deze review heb ik ontvangen.

Liefs, Kimberly
Mascara's van Deborah Milano getest

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × twee =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.