Salt of the Earth natuurlijke deodorant zonder chemicaliën
Beauty en mode Reviews

Natuurlijke deodorant zonder chemische toevoegingen | Salt of the Earth review

Tegenwoordig probeer ik steeds vaker minder chemische lichamelijke verzorgingsproducten te gebruiken. Zo kwam ik bij Salt of the Earth deodorants; deo’s zonder chemische toevoegingen. Wat ik van deze deodorants vind en of ik zonder zweetgeur de dag doorkwam laat ik je uiteraard weten in deze Salt of the Earth review.

Deodorant zonder chemicaliën

Sinds mijn moeder borstkanker heeft gehad ben ik steeds meer op zoek naar alternatieven voor mijn verzorging. Zo ook voor mijn deodorant. Ik had vaak ontstoken haartjes in mijn oksel en o.a. daarom wilde ik dus een natuurlijkere deodorant. Eerder testte ik al de We Love The Planet deodorant maar nu kreeg ik van Salt of the Earth 2 van hun deodorants zonder chemische toevoegingen om te proberen.

Salt of the Earth Melon and Cucumber

Deze roll-on deodorant met meloen- en komkommergeur ruikt heel fris en rolt makkelijk uit op de oksel. Vaak vind ik roll-on deo’s langzaam drogen waardoor je een soort droogmomentje voor je oksels moet inplannen. Deze deodorant droogt snel en geeft geen trekkend gevoel in de oksel. De ingrediënten van deze deodorant zijn niet schadelijk voor de okselhuid en ook na een dag werken of bewegen ruik ik nog steeds fris. Doordat ik snel zweet was ik er wel een beetje bang voor dat ik naar zweet zou ruiken maar gelukkig is dat niet het geval.

Salt of the Earth melon cumcumber roll- on deodorant

 

Ingrediënten Salt of the Earth melon cucumber  Salt of the Earth green roller

Salt of the Earth Lavender and Vanilla

Deze spray deodorant heb ik al een tijdje in gebruik maar dan in de roll-on versie. De geur is neutraal en vind ik zacht ruiken. De pomp van de deodorant werkt makkelijk en verdeelt goed. Wel is het even zoeken naar een goede dosering. Met de roll-on kun je makkelijker doseren vind ik zelf. Wel droogt ook deze deodorant snel op en doordat je kunt sprayen is het een fijn alternatief voor spraydeo’s.

Ingrediënten Salt of the Earth pink spray

Salt of the Earth natuurlijke deodorant spray

Beter voor het milieu en voor jou

Doordat er geen chemicaliën in deze deo’s zit is het beduidend beter en vriendelijker voor je huid. Daarnaast is het beter voor het milieu doordat je geen drijfgas gebruikt bij het sprayen van de Salt of the Earth deodorant. De deodorants van Salt of the Earth zijn verkrijgbaar o.a. bij Kruidvat en bij Etos. Met veel aanbiedingen kun je de 2e deodorant gratis of met korting krijgen. Het loont dus wel om dit in de gaten te houden. Overigens doe ik veel langer met de deodorants van Salt of the Earth dan met andere deo’s.

Salt of the Earth review natuurlijke deodorant zonder chemicaliën

Conclusie

Deze deodorants zijn zeker de moeite waard. Sterker nog, ik heb ze inmiddels aan meerdere mensen aangeraden. Zo ook aan mijn moeder die ze ook met tevredenheid nu gebruikt.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Liefs Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

Salt of the Earth review natuurlijke deodorant zonder chemische toevoegingen

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *