5 leuke cadeaus voor Vaderdag
Lifestyle Tips

5 leuke cadeaus voor Vaderdag

Op zoek naar inspiratie voor leuke cadeaus voor Vaderdag? Naast het welbekende ontbijtje op bed met Vaderdag is het leuk om je vader te verrassen met een leuk cadeau. Heb je geen idee wat je voor Vaderdag cadeau kunt gaan geven, check dan deze 5 tips!

Wanneer is het Vaderdag?

De derde zondag van juni is het in Nederland Vaderdag, in België is dat de 2e zondag van juni. Vaderdag is dus ieder jaar op een andere datum. Schoolgaande kinderen knutselen vaak op school een cadeau om op Vaderdag aan hun vader te geven.

1. Gegraveerd glas als cadeau

Van bierglas tot longdrinkglazen, whiskeyglazen en waterflessen. Een glas graveren kan op allerlei verschillende soorten glazen zodat vader steeds weer uit een speciaal glas kan drinken. Zet er zijn naam op, een lieve uitdrukking of juist een grapje in het gezin. Zo geef je papa een heel persoonlijk cadeau waar hij jaren plezier van zal hebben.

2. Een mok laten bedrukken

Een leuk cadeau voor wanneer vader op een kantoor werkt is een persoonlijke mok. Zo weten zijn collega’s welke mok van hem is en wanneer hij aan het werk is denkt hij aan jou terug. Een mok bedrukken biedt wel wat mogelijkheden: verschillende kleuren, met foto, zonder foto, met of zonder tekst. Er zijn zelfs magische mokken waarbij de foto verschijnt wanneer er een warme vloeistof in de mok wordt geschonken.

3. Cadeau voor de gamende vader

Is jouw vader dol op gamen? Dan kan het juist heel leuk zijn om een nieuw spel of een uitbreiding van zijn favoriete spel cadeau te geven. Is het je opgevallen dat zijn controller wat versleten raakt? Geef hem een nieuwe zodat hij weer uren vol gameplezier tegemoet kan gaan. Maar je kunt ook denken aan een head-set bijvoorbeeld zodat hij kan gamen en met zijn vrienden in contact kan komen.

4. Een mooie set voor de BBQ

Grijpt jouw vader iedere mogelijkheid aan om de BBQ aan te zetten? Dan zal hij het zeer waarschijnlijk wel heel prettig vinden om een goede en mooie set met tangen e.d. voor de BBQ te krijgen. Of geef hem een BBQ-schort dat hij kan gebruiken tijdens het koken, een BBQ-boek met lekkere gerechten en tips zal hij vast ook goed kunnen gebruiken. Vind jij het juist heerlijk om verse pizza’s te eten? Geef hem dan een pizzasteen voor de BBQ cadeau, kan je vader lekker BBQ-en en jij genieten van die verse pizza’s. Win- win!

5. Zelf knutselen voor Vaderdag

De leukste cadeaus die wij hebben gegeven aan de vaders waren de cadeaus die we zelf geknutseld hadden. Zo hebben we een t-shirt gekocht waar we vervolgens op tekenden met textielstiften voor hem. Ik zie papa geregeld met het t-shirt aan dat zijn dochter en zijn vrouw voor hem maakten. Aangezien onze dochter net kon schrijven draagt hij dat nu steeds met zich mee, een heel leuk en persoonlijk aandenken dus.

Wat geef je jouw vader voor Vaderdag?

Veel cadeau’s voor Vaderdag zijn gericht op bier, whiskey en BBQ of tech. Maar er zijn meer dingen die jij je vader cadeau kan geven. Kijk voor heel goed naar de dingen die hij leuk vind om te doen of die jullie graag samen doen en koop iets dat daar goed bij past. Kom je er niet uit? Vraag dan je moeder of iemand anders die je kan helpen om advies. Samen kom je er vast wel uit, maak het vooral niet te lastig voor jezelf. Cadeau’s hoeven ook niet altijd duur te zijn, een cadeau waar over nagedacht is stelt je vader vast en zeker meer op prijs. En voor de kleinere kinderen: papa vind een ontbijtje op bed en jullie knutselwerk zeker weten heel erg leuk!

Liefs, Kimberly
Cadeaus voor Vaderdag

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *