In een handomdraai spel review en spelregels
Reviews Speelgoed Winacties

In een Handomdraai, review en spelregels

Een levensgrote groene hand die je aanwijst waarna je durf of de waarheid opdrachten moet doen? Het is het spel In een Handomdraai. Een familiespel dat je met 2 tot 6 personen kunt spelen en dat is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. In deze review lees je alles over het spel, vind je de spelregels én je maakt kans op je eigen exemplaar! Lees snel verder voor de voorwaarden van de winactie, maar uiteraard ook om alles over het spel te lezen.

Over het spel

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. In een Handomdraai kun je met met minimaal 2 en maximaal 6 spelers spelen. Een spelletje duurt ongeveer 30 minuten en er zijn drie AA batterijen nodig die niet zijn inbegrepen. Inbegrepen is een levensgrote groene hand en 100 kaartjes met doen, durf en de waarheid opdrachten.

Spelregels van In een Handomdraai

 • Alle spelers gaan in een cirkel rond de hand zitten en de kaarten worden omgekeerd neergelegd zodat iedereen erbij kan.
 • Iedere speler ontvangt een JOKER kaart die je één keer tijdens het spel kan inzetten.
 • De jongste speler start het spel door de hand aan te zetten.
 • De hand beweegt zich in cirkels over de tafel, zodra de hand stopt zal hij een speler aanwijzen.
 • Een andere speler zal de bovenste kaart van de stapel pakken en voorlezen aan diegene die werd aangewezen door de hand. (Hierna kun je om en om de kaarten laten voorlezen)
 • De aangewezen persoon zal een keuze tussen waarheid of durven moeten maken, waarna de bijbehorende opdracht zal worden voorgelezen.
 • Wanneer de aangewezen persoon de opdracht onvoldoende uitvoert (dit beslissen alle deelnemers) of wanneer de aangewezen persoon weigert de opdracht uit te voeren, dan zal diegene de opdracht die bij doen staat moeten uitvoeren.
 • Is de opdracht klaar? Dan zet de volgende speler de hand aan.
 • Heb je met succes de opdracht uitgevoerd? Dan mag je de kaart houden. Weiger je de opdracht uit te voeren of is de opdracht niet goed genoeg uitgevoerd? Dan moet je een kaart die je eerder hebt gewonnen weer inleveren.
 • De JOKER mag je één keer inzetten wanneer je de opdracht niet wil uitvoeren, je mag hierna een andere speler aanwijzen om de opdracht uit te voeren. Als je de JOKER hebt ingezet hoef je niet een gewonnen kaart in te leveren. Voert de aangewezen tegenspeler de opdracht goed uit? Dan wint diegene 2 kaarten. Voert de aangewezen persoon de opdracht niet goed uit? Dan is er een herkansing met de doen opdracht. Lukt ook dat niet goed, dan verliest de aangewezen persoon 1 kaart.
 • De winnaar is de eerste speler met 6 kaarten.

Check hier de reviews van de spellen: Oma’s Woeste Waslijn en Wijsneus het spel

Review In een Handomdraai, familiespel

In een Handomdraai is een hartstikke leuk spel om na het avondeten te spelen en het gezinsmoment uit te breiden. Naast de Durf en Doen opdrachten zijn vooral de Waarheid opdrachten erg leuk. De vragen zijn voor onze dochter gemakkelijk te beantwoorden en met elkaar kunnen we veel lachen om de antwoorden van de ander. Het spel kun je ook nog eens gemakkelijk met andere volwassenen spelen, leuk tijdens een borrelavondje bijvoorbeeld.

Win het spel In een Handomdraai

Van Megableu mag ik één van de volgers van Beebs and Moms gelukkig maken met hun eigen exemplaar van In een Handomdraai! Volg de volgende stappen om kans te maken en een extra tof cadeau voor de decembermaand te winnen.

 • Like Beebs and Moms op Facebook.
 • Tag iemand anders in het originele bericht en/of deel het bericht op Facebook.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 14 november 2021 . Op 15 november 2021 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten.

spelregels in een handomdraai spel

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»