PLAYMOBIL Magic met Zeemeerminnen onderwaterwereld
Recente berichten Reviews Speelgoed

PLAYMOBIL Magic met Zeemeerminnen

Met een dochter die dol is op zeemeerminnen en PLAYMOBIL zit ik helemaal goed momenteel. PLAYMOBIL heeft nu namelijk de PLAYMOBIL Magic met Zeemeerminnen! Wat je van dit thema kunt verwachten en wat je er allemaal mee kunt doen lees je in deze blog.

PLAYMOBIL met Zeemeermensen

Het PLAYMOBIL zeemeerminnen-thema bestaat uit maar liefst zeven speelsets. Naast een grote meerminnenfamilie is er een zeemeermens met een prachtige zeeslakkengondel, één met een schoonheidssalon en zijn er meerminnen met een heuse nachtlamp in een schelp. Ook heeft het thema een koraalpaviljoen met lichtkoepel, zijn er parelvissers met roggen en maakt de koning der zeeën met zijn haaienkoets de schitterende onderwaterwereld compleet.

De 7 verschillende speelsets van PLAYMOBIL met Zeemeerminnen

De prachtige sets met verschillende effecten zijn zoals je bent gewend van PLAYMOBIL mooi uitgewerkt. Het is even opletten met in elkaar zetten en daarna staan de speelsets garant voor uren speelplezier. De nachtlamp die verkrijgbaar is gaat vanzelf uit – i.v.m. de veiligheid – en geeft een mooi effect in de donkere kinderkamer. De 7 verschillende speelsets van PLAYMOBIL Magic met Zeemeerminnen kun je onderling combineren met elkaar. Zo breid je jouw onderwaterwereld uit en kunnen jouw Zeemeerminnen de wildste avonturen beleven onder de zee. Mijn dochter heeft in ieder geval een aantal van de PLAYMOBIL Magic Zeemeerminnen al op haar verlanglijstje voor de Sint gezet.

Zoeken naar Parels met PLAYMOBIL

De zeemeermensen kunnen wel wat hulp gebruiken bij het zoeken naar parels! Het nieuwe spelelement – het verzamelen van de waardevolle zeeparels – zorgt voor urenlang speelplezier. Elk van de zeven sets bevat verschillende parels die verzameld kunnen worden in een fraaie pareldoos. Met het nieuwe speelthema verkennen kinderen moeiteloos de magische diepten van de oceaan. ’s Avonds laat de nachtlamp kleine zeemeerminnen en -mannen in slaap vallen, deze schakelt automatisch uit wanneer ze verdwalen in hun dromen. Zwierige zwemmers vanaf 4 jaar kunnen sinds mei 2019 hun hart ophalen met dit fonkelende nieuwe speelthema van PLAYMOBIL.

Liefs, Kimberly
PLAYMOBIL Magic met Zeemeerminnen
Pin deze blog over de PLAYMOBIL Magic met Zeemeerminnen op Pinterest met deze afbeelding.
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

5 COMMENTS

 • Avatar
  Kim

  Erg leuk dit ook weer. Mijn dochter is nu vooral fan van de paarden playmobil maar dit zal ze ook super leuk vinden. Goed om te onthouden voor haar verjaardag 🙂

 • Avatar
  Marloes

  Ik ben zelf ook dol op playmobil! Heerlijk om mee samen te spelen, S en F kunnen zich er ook ontzettend lang mee vermaken. Deze zeemeerminnen zien er ook echt super uit, wij hebben nu bijna alles met feeën en dit past er mooi bij!
  Marloes onlangs geplaatst…Spiritualiteit voor beginnersMy Profile

 • Avatar
  Kim

  Super leuk deze zeemeerminnen! Hier is Playmobil ook populair, vooral de paarden. Maar als ze dit ziet heeft ze vast een nieuwe favoriet 🙂

 • Avatar
  Kirsten Mamagisch

  Hier hebben we nog geen Playmobil in huis, de peuter is toch nog meer van het iets grovere speelgoed. Maar ik moet zeggen, het ziet er gaaf uit en nog best redelijk betaalbaar ook! Ik hou ‘m in gedachten!
  Kirsten Mamagisch onlangs geplaatst…Brief aan die moeder op het consultatiebureauMy Profile

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Ja doen, het is echt heel leuk!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − 11 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.