populaire kledingkasten
Home en interieur

Houten en neutrale kledingkasten zijn weer helemaal in!

Van plan om je slaapkamer een make-over te geven? Dan kom je natuurlijk niet om de slaapkamermeubels heen. Een kledingkast is, op het bed na, een van de belangrijkste meubels in je slaapkamer.

Maar wat zijn de laatste trend op het gebied van kledingkasten? Grote kledingkasten met spiegels? Of juist neutrale kledingkasten zonder te veel poespas? Wij geven de laatste trends op het gebied van kledingkasten in slaapkamers!

Trend 1: Hout in combinatie zachte kleuren

Een trend die we al langer zien: zachte keuren in combinatie met lichthout. We zien het onder andere terug in de Scandinavische en moderne woonstijlen. Lichthouten meubels komen steeds vaker voor in de slaapkamer. Niet gek, want lichthout straalt luxe en rust uit. Ideaal voor in een slaapkamer.

Vooral de combinatie van lichthout en donkere kleuren doen het goed. Combineer bijvoorbeeld een houten draaideurkast met een antracieten kleed. De combinatie geeft een zachte, luxe en stoere uitstraling. Geschikt voor elke slaapkamer.

Extra tip: Combineer een houten kledingkast met een houten bed voor een luxe sfeer in de slaapkamer!

Trend 2: Witte kledingkasten met spiegels

Ook de bekende witte kledingkasten met spiegels zijn weer helemaal in. Het neutrale wit zorgt ervoor dat de kledingkast geschikt is voor elke kamer. Geef het beddengoed een kleur en je hebt een schitterende sfeer in de slaapkamer. Combineer de witte kledingkast bijvoorbeeld met blauw beddengoed voor een moderne sfeer.

Kies je voor een kledingkast met spiegels, kies dan voor grote spiegels. Grote spiegels geven een luxe uitstraling en zijn ook nog eens enorm praktisch. Bovendien maakt het spiegeleffect vaak de kamer groter. Hierdoor voelt je kledingkast ruimer en lichter aan.

Ga voor de complete look

Extra tip: Combineer een houten kledingkast met een houten bed voor een luxe sfeer in de slaapkamer! De samenhang geeft rust, wat natuurlijk enorm prettig is een slaapkamer. Vergeet niet dat een rustige en opgeruimde kamer zorgt voor rust in het hoofd. Kies daarom voor een kledingkast die past bij je slaapkamer en groot genoeg is om al je kleding, schoenen en accessoires om in op te bergen. Meer inspiratie nodig? Bij Slaapkamerweb vind je enorm veel inspiratie. Kijk bijvoorbeeld eens naar op maat gemaakte kledingkasten.

«

»