Disney On Ice
Kinderen Recente berichten Reizen en uitjes

Het Disney On Ice Magisch IJsfestival | Show 2019

Net als vorig jaar gingen we nu ook weer naar het Disney On Ice Magisch IJsfestival in Ahoy (Rotterdam). Samen met Evi en haar beste vriendin keken we ook dit jaar onze ogen uit. Waar de show over gaat, voor welke leeftijden en andere bijzonderheden lees je hier terug.

Disney On Ice Magisch IJsfestival

Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy organiseren tijdens Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival een talentenjacht vol favoriete Disney figuren uit het Disney koninkrijk! Avontuurlijke momenten uit Disney’s Vaiana, Frozen, De Kleine Zeemeermin, Rapunzel en Belle en het Beest worden afgewisseld met komische Disney figuren die hun unieke talenten aan Mickey Mouse en zijn vrienden laten zien.

Vaar mee met Vaiana als ze, samen met de machtige halfgod Maui, op reis gaat om haar eiland te redden en haar eigen identiteit te vinden. Beleef de magie met de koninklijke zusjes Anna en Elsa en de hilarische sneeuwman Olaf en zing mee met “Laat het los” en “De zomer”. Duik diep in de zee met Sebastian, zijn kreeftenorkest en de dochters van Triton . Samen introduceren ze Ariël middels een swingende pop medley uit de jaren ’80. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider op hun tocht naar de zwevende lichtjes. Kom erbij en zet je zorgen opzij als het betoverde personeel van het Beest op spectaculaire wijze Belle uitnodigt voor het diner.

Wanneer is de Disney On Ice Magisch IJsfestival – show ?

Van 11 t/m 29 december 2019 is de Disney On Ice show in Ahoy Rotterdam en Jaarbeurs Utrecht te bekijken.

Voor welke leeftijden is Disney On Ice geschikt?

De show is voor alle leeftijden geschikt. Wel duurt de show zo’n anderhalf uur á 2 uur exclusief de pauze van 15 minuten. Het is dus wel belangrijk dat jouw kindje zich zo’n tijd kan vermaken. Uiteraard kan en mag er ook mee worden gedanst met de liedjes van de show. Wij hadden dames mee van 6 en 7 en zij vonden het geweldig! Ook vorig jaar hebben zij enorm genoten.

Tickets kopen voor de Disney on Ice 2019 show?

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 16,50. De prijzen zijn afhankelijk van de verschillende rangen die er zijn op de tribune. Er zijn ook aparte Family Packs te koop waarbij je 4 x de toegang, 1 programmaboekje en een familypack zoete popcorn krijgt. Er zijn ook aanbiedingen voor groepen vanaf 15 personen. Een parkeerkaartje koop je van de desbetreffende locatie.

Kijk voor actuele tijden en beschikbaarheid op de site van Disney On Ice 2019 via onderstaande button.

Bijzonderheden Disney On Ice show

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *