Gordijnen op maat waarom
Home en interieur Recente berichten

Gordijnen op maat laten maken? 5 redenen waarom

Ga je verhuizen of je woning aankleden? Dan komt de raambekleding er ook bij kijken. Een passende aankleding maakt je woning volledig af en maakt de sfeer compleet. Loopt de zoektocht spaak in de reguliere maten? Dan is het goed om te investeren in gordijnen op maat, ik geef je 5 redenen waarom.

De waarde van het op maat laten maken van jouw gordijnen?

Er zijn genoeg redenen om te investeren in goede raambekleding en zeker wanneer je graag je woning er gelikt uit wil laten zien is er een hoop mogelijk.

1.Je hoeft niet oneindig te zoeken naar de juiste maat

Architecten krijgen steeds vaker de ruimte om hun creativiteit te uiten en dankzij de mogelijkheden om o.a. online je gordijnen op maat te bestellen, heb je een ruime keuze. Ook eigenaren van oude woningen met hoge plafonds en ramen hebben hierdoor geen last meer van te korte gordijnen voor het raam.

2. Geen kieren meer in je gordijnen

Zelf vind ik het heel storend wanneer ik mijn best heb gedaan op het inrichten van mijn woning en dat de gordijnen / raambekleding dan te kort of te smal is. Dit zijn toch echt de puntjes op de i waar ik veel waarde aan hecht. Wanneer ik de gordijnen in huis sluit, dan wil ik ook graag dat het gehele raam afgesloten is en niet dat ik aan allerlei kanten nog een kier over heb.

3. Waarde verhoging van je woning

Je huis ziet er een stuk gelikter uit wanneer je niet zelf hoeft te rommelen om je gordijnen op maat te laten maken. Er zijn zelfs ook winkels en bedrijven die de juiste maten bij je woning komen opnemen en ophangen. Zo zijn de kansen op niet- passende raambekleding kleiner en weet je ook zeker dat jouw gordijnen goed zullen worden opgehangen. Hiermee vergroot je de waarde van je woning, het aanzicht telt namelijk ook mee in de waarde. Mocht je jouw woning willen verkopen? Dan scheelt jouw investering de volgende bewoners en die waarde kan meegenomen worden in de verkoop of overdracht.

Waarom gordijnen op maat

4. Gordijnen op maat volledig naar je eigen smaak en wensen

Doordat winkels tegenwoordig maar een beperkte keuze in hun winkels op voorraad hebben, zal je veel meer keuze en mogelijkheden hebben in gordijnen wanneer je jouw gordijnen op maat laat maken. Denk hierbij aan de lengte, motieven, de plooi en ga zo maar door. Je kunt zelfs soms kiezen of je de gordijnen verduisterend of van een brandvertragende stof wilt hebben of juist niet.

5. Ruime keuze aan raambekleding

Gordijnen, inbetweens / vitrages, vouwgordijnen of houten jaloeziën? Alles is mogelijk en daardoor is er altijd een vorm van raambekleding die bij jou en jouw interieur of bij de kinderkamer past. Daardoor is het gebruiksgemak groot, de waardeverhoging groot, ziet je huis er gelikt uit en heb je de puntjes op de i gezet in jouw woning.

Liefs, Kimberly
Investeren in gordijnen op maat- 5 redenen waarom

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

1 COMMENT

  • Marie de Jonge

    Wanneer gordijnen op maat gemaakt zijn zie je dit meteen! Zo sluiten ze perfect aan op de hoogte die je zelf wenst. Ook kan je natuurlijk je eigen stof uitkiezen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *