10 leukste kerst cadeaus voor vrouwen
Feestdagen Moms Tips

De leukste kerst cadeaus voor een vrouw

Op zoek naar cadeau inspiratie voor je vrouw voor deze kerst? Zeker nu de winkels gesloten zijn kan het behoorlijk lastig zijn om last minute nog te slagen voor een leuk cadeau voor je vrouw. Laat je inspireren met deze 10 cadeautips!

Cadeautips voor vrouwen

Als vrouw zijnde vind ik het vaak het makkelijkste om voor vrouwen een cadeau te kopen. Maar volgens mijn man is dat toch echt een stuk lastiger dan dat ik altijd denk. En daarom heb ik de 10 leukste cadeaus voor haar op een rijtje gezet die je deze kerst nog aan haar kan geven!

Top 10 kerstcadeaus voor haar

Zit jij nu de winkels gesloten zijn met je handen in je haren? Gelukkig zijn er online nog veel mogelijkheden om een cadeau te kopen die je onder de kerstboom kunt leggen.

1. Sieraden om aan haar cadeau te geven

Diamonds are a girls best friend. En ook als je geen budget voor diamanten hebt kan jij haar gelukkig maken met de mooiste sieraden. Je koopt bij een online juwelier bijvoorbeeld een ketting, armband of oorbellen waar jij haar zeker weten blij mee kan gaan maken. Ti Sento sieraden zijn een aanrader omdat je deze sieraden gemakkelijk met elkaar kan combineren. Hiermee kan je ieder jaar aan nieuwe aansluitring of een andere mooie steen kopen die je vrouw kan combineren met de sieraden die ze al heeft.

2. Parfum is altijd goed

Mits je vrouw allergisch is voor parfum of al een kast vol heeft, is parfum altijd een goed cadeau om te geven. Mocht je nog weten welke parfum zij droeg op jullie trouwdag of bij jullie ontmoeting? Koop dan een flesje van dit parfum om het extra speciaal te maken voor haar.

3. Een overnachting in een hotel

Even een nachtje weg van de dagelijkse sleur en gewoonweg ontspannen met elkaar. Iedere vrouw maak je daar gelukkig mee. Maak er een kort weekend met elkaar weg van en haal de band met elkaar weer aan.

Lees ook: 15 Tips voor een date night

4. Een bloemen abonnement

Iedere maand je vrouw verrassen? Geef haar dan een bloemen abonnement. Je kan het zo duur maken als dat je zelf wilt en zo heeft ze iedere maand iets om naar uit te kijken. Ideaal toch?!

boeket bloemen cadeau geven

5. Een beauty abonnement

Geef haar een abonnement op bijvoorbeeld Goodiebox waarmee ze iedere maand een heerlijke box toegestuurd krijgt met beautyproducten. Zo geef je haar ook nog eens een stuk tijd voor zichzelf en ontspanning. Win- win dus want jij hebt een blije vrouw en zij krijgt iedere maand een cadeautje.

6. Lekkere warme pantoffels cadeau geven aan haar

De meeste vrouwen die ik ken hebben altijd koude voeten. Geef je vrouw dus lekkere warme pantoffels cadeau want deze zullen vast en zeker gewaardeerd worden, want niemand houdt van koude voeten toch?

7. Een gepersonaliseerd cadeau geven

Geniet jouw vrouw wel van een wijntje? Dan kan het leuk zijn om haar een gepersonaliseerd glas cadeau te geven met haar naam of een leuke (korte) tekst. Maar er is natuurlijk nog meer. Pikt ze vaak jouw sweaters? Geef haar een eigen (ruime) sweater cadeau met haar naam erop. Denk vooral niet te moeilijk en probeer het cadeau goed passend bij haar te maken.

8. Een tijdschrift cadeau geven

Je kan haar ook een abonnement op haar favoriete tijdschrift cadeau geven of geef haar een tijdschriften-bon. Op die manier kan ze zelf een abonnement nemen op een tijdschrift die zij graag leest.

9. De leukste cadeaus voor moeders

Is jouw vrouw een moeder? De meeste moeders vinden een cadeau met een mooie foto van hun kinderen ook enorm leuk. Kijk er eens naar om haar een fotoboek te geven met foto’s van haar samen met de kinderen of geef een sieraad met initialen. Of laat van de kinderen de mooiste foto’s afdrukken zodat zij deze in huis kan ophangen, zo kan zij bijvoorbeeld een fotowand maken.

10 leukste kerst cadeaus voor vrouwen

10. Geef eens een boek cadeau

Leest jouw vrouw graag? Kijk er dan eens naar om haar een boek cadeau te geven van haar favoriete schrijver of misschien is een e-reader een goed cadeau om te geven. Vul de e-reader met een aantal e-books en dan kan ze er weer een tijdje tegenaan.

Fijne kerstdagen!

Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»