Casper en Emma maken theater
Kinderen

Review Casper en Emma maken theater!

Vanaf 31 mei 2018 draait de nieuwe film Casper en Emma maken theater in de bioscopen. Wat kun je van deze film verwachten en voor welke leeftijden is de film?

Casper en Emma maken theater

Het is alweer de 6e bioscoopfilm voor Casper en Emma. In deze film maken ze samen met hun klasgenootjes theater om geld in te zamelen voor een goed doel. De serie die oorspronkelijk uit Noorwegen komt zijn in Nederland te zien op Zappelin en Netflix.

De film in het kort

De kleuterschool van Casper en Emma zamelt ieder jaar weer op een nieuwe manier geld in een goed doel. Ook dit jaar gaan zij weer opnieuw geld inzamelen voor een goed doel en de kleuterklas van Casper en Emma komt met een goed idee. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht komen zij samen met hun klas erop om met elkaar een theater te maken. Met elkaar maken zij een toneelstuk die gaat over kaarsen die licht geven in het donker. Dat past heel goed bij het goede doel want dat is een weeshuis in India zonder elektriciteit!

Ook de knuffels van de kinderen krijgen een speciale rol in het toneelstuk van Casper en Emma. Zo zien we Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels weer terug in het toneelstuk. Gaat het de kinderen lukken om genoeg geld voor het weeshuis in India te verzamelen? Op naar een vrolijk en spannend avontuur!

Bijzonderheden

Filmduur 81 minuten | Nederlands gesproken | Voor alle leeftijden geschikt | Vanaf 31 Mei 2018 in de bioscoop

 

 

Casper en Emma maken theater

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

8 COMMENTS

 • Heidi

  Mijn dochter roept al een week dat vanaf 31 mei Casper en Emma in de bioscoop draaien. Lang leve de tv! ? Zou leuk zijn kaartjes te winnen ?

  • Kimberly
   AUTHOR

   Dat geloof ik wel! Leuk dat je meedoet 🙂

 • Joop Kramer

  Oh, ik weet een leuke lieve oma, met een lieve kleindochter, en mijn kleindochter die ik graag zou willen verrassen!
  Groet oma Joop

 • Joop

  Oh, ik weet een leuke lieve oma, met een lieve kleindochter, en mijn kleindochter erbij die zou ik dolgraag willen verrassen!
  Die meisjes zijn goud waard voor ons! ?

 • Gera

  Natuurlijk doen we heel graag mee!!

 • Manon

  Mijn kinderen zijn superfan van Casper en Emma, dus ik zou ze hier heel blij mee maken!

 • Laura Kolthof

  Ik doe heel graag mee voor mijn middelste zoontje.
  Die vindt Casper en Emma helemaal te gek!
  Netflix kan niet aangaan zonder minstens één aflevering van Casper en Emma te kijken.
  En ieder slaapje begint hier met het slaapliedje van Casper en Emma 😀
  Ik zou hem heel graag verrassen met een bezoekje aan de nieuwe film in de bioscoop. Spannend!

 • Lindsey roosen

  Leuk!!! Mijn jongetje tygo vindt Casper en Emma helemaal geweldig!!! Zou het leuk vinden om met hem naar deze film te gaan!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *