BM Yabba Dabba Dino's Boomerang highlights feb 2020
Kinderen Recente berichten Winacties

Boomerang highlights feb. 2020 | Winactie

Iedere maand krijg ik van Boomerang de highlights over (nieuwe) series of bijzonderheden. Dat blijft leuk om te bekijken want Evi kijkt graag naar Boomerang en zo weet ik dus wat we kunnen verwachten iedere maand. In februari start er de nieuwe serie Yabba Dabba Dino’s en daar kunnen alle ouders zomaar herinneringen aan ophalen. Om het te vieren mag ik 2 toffe pakketten weggeven aan mijn volgers!

Waar gaat Yabba Dabba Dino’s over?

In de maand februari zal er bij Boomerang een gloednieuwe serie in première gaan namelijk, Yabba Dabba Dino’s. Yabba Dabba Dino’s is een spin-off animatie serie van De Flinstones. In de nieuwe serie volgen we de beste vrienden Pebbles Flinstone en Bamm-Bamm Rubble. Ze groeien op in een prehistorisch tijdperk waar ze in het plaatsje Bedrock wonen, een moderne beschaving in het stenen tijdperk. Dino is Pebbels en Bamm-Bamm’s loyale vriend, waarmee ze samen eindeloze avonturen beleven.

De gloednieuwe serie Yabba Dabba Dino’s zie je vanaf 29 februari elk weekend om 09:00 uur bij Boomerang!

Boomerang Highlights feb 2020:
Lentekriebels bij Boomerang

In’ Mighty Mike’ en ‘Grizzy en de Lemmings’ lopen de temperaturen hoog op tijdens Lentekriebels Bij Boomerang. Bekijk de leukste afleveringen vanaf 15 februari, elk weekend om 13.00 uur bij Boomerang!

In ‘Mighty Mike’ volgen we de slimme hond Mike die elke ochtend weer wakker wordt met dezelfde gedachte: indruk maken op Cindy, de knappe hond van de buren. Helaas gooien drie schildpadjes, een poesje en twee gemene wasberen altijd op het verkeerde moment zijn plannen in de war.

Mighty Mike: waar gaat deze kinderserie over?

Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In de nieuwe ‘Grizzy en de Lemmings’ afleveringen zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel weer op zijn kop. Het huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de Lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten.

Boomerang Bingo

Speel bingo met de Boomerang karakters! Alle kinderen zijn uitgenodigd om met de bingo mee te doen tussen de afleveringen van ‘Taffy’ en ‘De Tom en Jerry Show’ door. De bingo is t/m 7 februari elke dag om 16.00 uur

Mevrouw Muchmore woont samen met haar geliefde hond Bentley op een groot landgoed. Wasbeer Scruggs leeft op de vuilnisbelt en ontdekt het rijke huishouden. Hij besluit zich voor te doen als kat Taffy om zo een graantje mee te kunnen pikken van hun rijkdom. Alleen… Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en stelt alles in het werk om hem te ontmaskeren!

Geniet van de afleveringen van ‘De Tom en Jerry Show’. In de 11-minuten durende afleveringen volg je de altijddurende strijd tussen de twee meest geliefde personages aller tijden. De stadse omgeving wordt zo nu en dan verruild voor een meer fantasierijke omgeving. De basis van het klassieke kat- en muisspel zorgt keer op keer weer voor eindeloze verwikkelingen, mogelijkheden en tijdloos plezier!

Winactie | Voorwaarden

Ik mag namens Cartoon Network en namens Boomerang om te vieren dat Yabba Dabba Dino’s binnenkort te zien is en de Boomerang highlights van deze maand twee pakketten weggeven:

Cartoon  Network

 • Cartoon Network notebook
 • Ben 10 etui
 • We Bare Bears tas
 • Teen Titans GO lanyard

Boomerang

 • Mighty Mike drinkbak
 • Mighty Mike tas
 • Looney Tunes etui set
 • Boomerang sleutelhanger

Ik mag er 1 van elk pakket aan mijn volgers weggeven. Doe dus snel mee met deze winactie! Let op en lees de voorwaarden goed om kans te maken.

 • Volg Beebs and Moms op Facebook 
 • Reageer onder de originele post op Facebook door te laten weten voor welk pakket je meedoet!
 • Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij ook graag kans willen maken op deze leuke pakketten.
 • Je kunt meedoen tot en met 12 februari 2020. 13 februari 2020 maak ik de winnaar bekend via Facebook, Instagram en op de blog.
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

3 COMMENTS

 • Marange Krouwel

  Jaaa ik doe mee voor het pakketje van cartoon network. Mijn zoontje Sam zou het helemaal geweldig vinden.

 • Claudia Diependaal

  Ik loot graag mee voor het Boomerang pakket! Wat een gave actie!

 • Sonja van den Beemd

  Hallo

  IK doe graag mee voor mijn zoontje voor het Cartoon Network pakketje

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *