My Jewellery adventskalender
Beauty en mode

Boordevolle adventskalender van My Jewellery

Ook zo dol op sieraden en accessoires van My Jewellery? Maak je dan klaar voor de kerst met de adventskalender voor 2020 waarmee je jouw outfit voor de kerst compleet mee maakt! Ik laat je de inhoud van de zilverkleurige adventskalender zien.

Adventskalender 2020 van My Jewellery

Dit jaar komt My Jewellery weer met een fijne adventskalender die leuk is om te krijgen en te geven aan iemand anders. Je kunt zelf kiezen van te voren uit de kleuren zilver of goud en kan je daarna verheugen op de leuke cadeaus die in de adventskalender zitten. De adventskalender heeft een waarde van €138,50, is gevuld met tien My Jewellery goodies waaronder sieraden & accessoires én is verpakt in een luxe doos.

Adventskalender My Jewellery

Het ideale cadeau voor de kerst

Een cadeau waarmee je zeker zal scoren bij jouw bff, zus(je), en/ of moeder is deze My Jewellery adventskalender. Pluspuntje voor jou dit jaar; geen last-moment-kerststress, want je hebt jouw cadeautje al een aantal dagen voor Kerst gegeven met een adventskalender met sieraden. Hou rekening met hun voorkeur en geef aan of je een kalender met een goudkleurige of zilverkleurige inhoud wilt ontvangen.

Lees ook: Mijn midi rok en jurk van My Jewellery

Aftellen tot de kerstdagen

Weet jij die adventskalenders nog van vroeger met een klein chocolaatje achter ieder deurtje? Tegenwoordig zijn er dus ook hele andere, toffe kalenders die je cadeau kan geven aan jezelf of aan een ander voor de kerst. Een adventskalender geef je cadeau vóór Kerst, zodat jij en/ of jouw lievelingspersoon kan aftellen tot de leukste feestdagen van het jaar. Iedere dag open je een vakje van de kalender en zo heb je dus 10 dagen lang een dagelijks cadeautje. Of je opent alle vakjes van de adventskalender in één keer, dat kan natuurlijk ook! Het is maar net wat bij jou past 😉

De inhoud van de zilverkleurige adventskalender van My Jewellery 2020

Mocht je de inhoud nou niet willen zien, scroll dan nu niet verder 😉

Inhoud adventskalender My Jewellery
Inhoud My Jewellery adventskalender 2020

In de adventskalender zitten 2 kettingen, 1 hanger voor aan één van de kettingen, 2 armbandjes, een verstelbare ring, een scrunchie, creolen met bedeltje, kleine oorstekers en 1 keer statementoorbellen.

Hoe krijg jij ook zo’n adventskalender?

Voor € 49,95 is de adventskalender voor jou! De adventskalender is vanaf 5 november 2020 verkrijgbaar online en in de My Jewellery boutiques.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»