Kaya Sieraden gepersonaliseerde kettingen
Winacties

Win 2x shoptegoed bij Kaya Sieraden | B&M 4 jaar

Van sieraden heb je volgens mij nooit genoeg. Zo heb ik een aantal sieraden die ik dagelijks draag van Kaya Sieraden en nu mag ik 2 volgers gelukkig maken met € 30,00 shoptegoed! Lees snel verder voor de voorwaarden.

Mooie sieraden voor moeders

De ruime keuze van Kaya Sieraden is een groot voordeel. Deze webshop heeft namelijk veel sieraden voor vrouwen maar ook voor kinderen, mannen en uniseks. Ideaal want voor iedere gelegenheid hebben zij wel mooie sieraden die ook nog eens volledig gepersonaliseerd kunnen worden.

Met het shoptegoed van Kaya Sieraden dat je nu kunt winnen heb je dus enorm veel keuze. Zo zou je bijvoorbeeld ook voor jou en je kindje iets leuks kunnen uitzoeken. Of voor je moeder. Maar natuurlijk ook voor jezelf! De website van Kaya Sieraden is sinds kort vernieuwd en het zoeken naar nieuwe sieraden gaat nu nog makkelijker. Daarnaast ziet de site er prachtig uit!

Mijn lievelingssieraden – Kettingen van Kaya Sieraden

Ik heb in het verleden al een paar keer hele leuke samenwerkingen gehad met Kaya Sieraden en een aantal van mijn lievelingssieraden komen van deze webshop. Zo draag ik standaard 2 kettingen: 1 met mijn eigen naam en 1 met de voorletters van mijn gezinsleden. Ook heb ik een hele mooie bedelarmband met de initialen van Evi en ons sterrenkindje.

Check hieronder de uitgebreide blogs over mijn sieraden:
Naamketting Kaya Sieraden
Ketting met initialen Kaya Sieraden
Armband met initialen

Over Kaya Sieraden

“Kaya Sieraden is in 2012 door mij, Tanja Rakhou, opgericht. Een kleine start-up waarin ik zelf alles deed. Van het rijgen van sieraden, het handmatig graveren van bedels tot het plakken van postzegels op de enveloppen. Het eerste parelarmbandje heb ik zelfs thuis aan de keukentafel gegraveerd. Nu – 8 jaar later –  zijn we ruim 130.000 bestellingen verder.

Met het aantal bestellingen groeide ook het aantal medewerkers. Een hecht team van 20 medewerkers zorgt er zes dagen per week voor dat jullie bestellingen met liefde gemaakt, verpakt & verzonden worden. Inmiddels vanuit een eigen kantoorpand met prachtig uitzicht over Leiden.”

Voorwaarden winactie shoptegoed Kaya Sieraden

Wil jij graag kans maken op € 30,00 shoptegoed van Kaya Sieraden? Ik mag namelijk 2 volgers gelukkig maken! Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt:

  1. Volg Beebs and Moms op Facebook en/of Instagram.
  2. Reageer onder de winactie post op Facebook of Instagram dat je meedoet – -> Reacties op de blog tellen niet mee.
  3. Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij deze prijs ook wel zouden willen winnen.
  4. 7 augustus 2020 stuur ik de winnares een bericht.
  5. Over de winnaar zal i.v.m. privacy niet worden gecorrespondeerd.
Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

1 COMMENT

  • Avatar
    elisabeth maria martina

    bling bling helemaal mijn ding

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − zestien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.