Mijn ultieme series tv en Netflix
Lifestyle

Mijn ultieme favoriete series op tv en Netflix

Iedereen heeft zijn eigen genoegens, gelukkig maar. Eén van die van mij is toch wel series kijken. Het is soms een beetje lastig zoeken tussen alle series in welke series nou echt de moeite waard zijn. Ik deel met jullie mijn ultieme series op tv en Netflix.

Nieuwe seizoenen en mooie series 

Jammer dat de seizoenen een beetje afgelopen waren want ik zat tot de nieuwe seizoenen zouden gaan beginnen. Niet dat ik dan dus alles in 1 x kan kijken maar gewoon het idee en de geruststelling dat ze weer begonnen zijn kan ik gewoon gelukkig van worden.

Orphan Black

Deze zomer ontdekte ik Orphan Black, een absolute aanrader! Gisteren heb ik de laatste aflevering gezien en ik heb er alweer de balen van dat ik voorlopig niet kan zien hoe het verder gaat met mijn gekloonde vriendinnen Sarah, Alison, Helena en Cosima. Al deze dames maar ook nog een paar andere klonen worden allemaal gespeeld door dezelfde actrice, bizar en ze speelt het echt ontzettend knap. 

Afbeeldingsresultaat voor orphan black

Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy, al jaren één van mijn favorieten. En ondanks dat Dr. Dreamy er niet meer in zit blijf ik de twists en ontwikkelingen fijn vinden om te volgen. De serie is inmiddels al ruim 15 seizoenen ver maar nog steeds blijft de serie behoorlijk meeslepend. Je kijkt de serie via Net5, Videoland of je streamt hem. 

American Horror Story

American Horror Story, Het seizoen met het circus hebben we uitgezet en konden we echt niet verdragen. Maar de seizoenen daarvoor en daarna waren toch wel weer grappig en bizar om te zien. Ik ben benieuwd naar het nieuwe seizoen dat ze met zoveel mysterie hebben gepresenteerd. Het laatste en het nieuwe seizoen heeft Lady Gaga een (hoofd-)rol, bijzonder om te zien en wij vonden het haar wel goed doen.

Narcos

Narcos, Dè serie van Netflix over Pablo Escobar. Voordeel van Netflix is dat ze hun eigen series toch meestal in 1x lanceren dus het tweede seizoen is in 1x af te kijken. Al ga ik ervan uit dat de meeste van mijn volgers moeder zijn en dus al blij zijn als ze 1 of 2 afleveringen hebben kunnen kijken (zonder in slaap te zijn gevallen op de bank..)

New Girl

New Girl, Een serie over Jessica (Jess) die bij 3 mannen (roommates) in huis komt wonen en alle perikelen die zij meemaken samen met Jess haar BFF. Ik vind het een geniale serie en ben benieuwd hoe ze de serie voort gaan zetten nu 1 van de huisgenoten getrouwd is. 1 van de huisgenoten zagen we ook nog in een rolletje bij American Horror story Hotel met Lady Gaga.Afbeeldingsresultaat voor new girl

Modern Family

Modern Family, ook weer een komische serie over een volwassen gezin met hun eigen gezinnen. Vooral Phil is een grote favoriet van me en laten we eerlijk zijn; Sophia Vergara is natuurlijk een bloedmooie vrouw, ook voor de heterovrouwen onder ons. Ik zou zooooo graag haar lijf willen hebben maar hé als je een soort van angst voor de sportschool hebt zit dat er gewoon niet in.

Vampierenseries! 

Alle vampierenseries zoals The Vampire Diaries en The Originals, ik.ben.er.klaar.voor. Inmiddels zijn beide series inmiddels afgelopen maar ze staan allebei op Netflix dus je kunt ze in 1 x flink doorkijken. Maar ook Penny Dreadful vond ik ontzettend goed! 

Jane the Virgin

Jane the Virgin, Over Jane die als een soort van Maria via IVF zwanger wordt terwijl ze dus zoals de titel al zegt maagd is. Een geinige serie met complotten en een hoop humor. De zomerse setting laat ons alsnog denken dat we in de zomer leven dus geen enkel punt om niet te kijken. Of je moet jankend voor de tv terugdenken aan al die 5 keren dat je hier in Nederland je zomerse jurkje aan kon trekken.Afbeeldingsresultaat voor jane the virgin

Wat zijn jouw ultieme series op tv of Netflix?
Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − vier =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.