Snurk eggs in Space moeder en dochter Snurk zomercollectie 2019
Beauty en mode Kids Fashion Moms Fashion

Snurk zomercollectie 2019

Ik ben echt dol op Snurk, het beddengoed en de horizontal wear. Ook de nieuwe prints van de Snurk zomercollectie 2019 zijn weer echt heel leuk. Het mooiste vind ik zelfs wel dat je met je hele gezin kunt matchen! Ik laat je een paar prints zien en uiteraard laat ik je ook de matching jurkjes van Evi en mij zien.

Snurk – For Horizontal Living

Of het nou gaat om het beddengoed voor kinderen – die leuke met prinsen, superhelden, t-rex, ballerina’s etc – of slaapkleding, alles is van een ontzettend goede kwaliteit biologisch katoen. De fotoprints worden voor en door Snurk zelf gemaakt dus zijn altijd uniek. Snurk viert echt de kunst van het nietsdoen.

De nieuwe pyjama voor het gezin van nu

Een lekkere pyjamadag met het gezin maar toch nog snel even naar de supermarkt om een boodschap te halen? Het kan nu met de Snurk horizontal wear. Niet gewoon een pyjama maar een mix tussen een pyjama, jogging- en huispak. Van een comfortabel biologisch stretch katoen kun je nu met het hele gezin genieten. Van maat 56 tot maat XXL kun je twinnen in dezelfde print met elkaar. Wil je het echt heel dol maken, dan is er van een aantal prints van de horizontal wear ook beddengoed te krijgen. Je koopt hier alles van Snurk.

Snurk Zomercollectie 2019

“Let’s celebrate the art of doing absolutely nothing”

Twinning met je gezin

Doordat de kwaliteit van de horizontal wear van Snurk zo goed is en de prints zo tof kun je de horizontal wear ook gemakkelijk gewoon dragen. Heel comfortabel en leuk matchen met elkaar. Alle horizontal wear voor deze lente en zomer is te krijgen in een korte broek, t-shirt, tanktop, playsuit en in een t-shirt dress. Voor Evi en mijzelf koos ik de print Eggs in Space uit, ik hou enorm van twinnen met Evi. Ik vind die heel tof, basic maar ook heel grappig met die gebakken eitjes.

Snurk zomercollectie 2019 moeder en dochter eggs in space T-shirt dress

De t-shirt dress is heel tof gewoon op de bank maar ook met een witte sneaker eronder. Dan kun je fijn genieten van het zonnetje terwijl je kindje in dezelfde print buiten speelt. Vol twinnend met je gezin naar buiten lijkt me trouwens wel erg enthousiast maar dat lijkt me een overbodige boodschap 😉

Wij zijn erg blij met onze nieuwe jurken in ieder geval.
Wat vind jij van de Snurk zomercollectie 2019?
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *