inklapbare reiswieg Dooky
Winacties

Win een Dooky Reiswieg | B&M 4 jaar Winweek

Met een baby kan het soms een puzzel zijn om een fijne slaapplek te vinden, zeker tijdens de vakantie. De reiswieg van Dooky is ideaal want hij is heel makkelijk in gebruik en inklapbaar waardoor hij weinig ruimte inneemt. Ik laat de reiswieg aan je zien én je maakt kans op zo’n handige reiswieg van Dooky!

Het gemak van een inklapbare reiswieg

Het grote gemak van deze reiswieg is dat je hem in één keer kunt uitklappen en dat hij ingeklapt zo groot is als een schoudertas. Op die manier kun je hem gemakkelijk meenemen zonder te slepen. Als moeder van een kleine baby sleep je je al vaak genoeg rot aan alle spullen die je mee wilt / moet nemen! Daarom is het wel zo gemakkelijk dat je deze reiswieg snel mee kunt nemen, uit kan klappen en later weer in kunt klappen.

Dooky reiswieg traveller baby tm 6 maanden

Dooky Traveller voor jou en je baby

Deze reiswieg van Dooky neem je dus gemakkelijk mee. Ideaal voor een afspraak met je vriendinnen, een dagje strand of een logeerpartij bij opa en oma zonder ledikantje. De reisweg is geschikt voor baby’s t/m 6 maanden. Nieuwsgierig geworden? Check dan snel de video hieronder voor alle toepassingen en het gemak!

Over Dooky

Dooky heeft een uitgebreide collectie die je kunt gebruiken voor jouw baby. Van autostoelhoezen tot zonneschermen, Dooky heeft het voor jou in de allerleukste prints zodat er altijd een print bij jou past.

Koop de Dooky Traveller direct bij o.a. Baby-Dump voor € 34,95

Voorwaarden winactie Dooky reismand

Wil jij graag kans maken op die handige reismand van Dooky t.w.v. € 34,95? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt:

  1. Volg Beebs and Moms op Facebook.
  2. Reageer onder de winactie post op Facebook dat je meedoet – ->
    Reacties op de blog tellen niet mee.
  3. Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij deze prijs ook wel zouden willen winnen.
  4. 7 augustus 2020 stuur ik de winnares een bericht.
  5. Over de winnaar zal i.v.m. privacy niet worden gecorrespondeerd.
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 − 1 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.