Kimberly - Beebs and Moms 4 jaar
Ondernemen Persoonlijk

Hoera Beebs and Moms bestaat 4 jaar!

De tijd vliegt voorbij en dat blijkt wel weer want ik kwam er 3 weken terug achter dat vandaag Beebs and Moms 4 jaar bestaat! Dat kan ik niet zomaar voorbij laten gaan en dus neem ik je mee in die 4 jaar van bloggen.

Zo gingen die 4 jaar bloggen

26 juli 2016 registreerde ik mijn blognaam op WordPress en op Facebook. Een paar dagen later registreerde ik de naam op Instagram en op Twitter, schoorvoetend want ik zag er niet helemaal het nut van in. Als ik toen had geweten wat ik nu zou doen met social media, dan had ik mijzelf nooit geloofd! De eerste periode schreef ik vooral blogs voor kennissen en omdat ik het zelf erg leuk vond.

Toen ik voor de eerste keer mijn domein moest verlengen had ik last van twijfels: moest ik wel doorgaan, had ik wel tijd om te bloggen en wat vond ik nou eigenlijk echt leuk om over te bloggen? Omdat ik er maar niet de knoop door kon hakken besloot ik door te gaan en om mijn kennis te gaan vergroten zodat ik ook wist wat ik daadwerkelijk moest doen. Ik ging op een gegeven moment naar het blogger- en kennisevent Blogger By Nature en leerde van alles waardoor mijn blogs een groter bereik kregen.

Blogger By Nature Mamabloggers
Blogger by Nature 2018 met Merel van Lotus Writings, Bregje van Breg Blogt, Kimberley van Mom on Top en Cassandra van Momambition.

Beebs and Moms werd een bedrijf

In 2018 startte ik als zzp’er met de insteek om vooral coaching te gaan aanbieden. Maar dat liep anders. Het bereik van Beebs and Moms groeide en daarmee ook mijn opdrachten. Ik probeerde mijzelf verder bij te scholen om de blog te professionaliseren. Ondertussen worstelde ik een beetje met mijn gevoel want die coaching, wat ging ik daar dan toch mee doen? In 2019 deed ik daarom een coachingstraject bij Goals on Heels die mij met mijn neus in de goede richting zette. Die coaching en die blog konden gerust naast elkaar bestaan, beide hebben namelijk dezelfde doelgroep!

Lees meer hierover in de volgende blogs:

Rebranding met Goals on Heels
Van 2 bedrijven naar 1
De coach die coaching krijgt

Het afgelopen jaar

Het afgelopen jaar zat vol twijfels, weer oppakken, nieuwe kanten opgaan en groeien. Dat is volgens mij ook ondernemen. Ik startte met de online cursussen, begon met de online coaching en schreef mijn eerste e-book! Steeds meer begint de blog te professionaliseren maar ook het aanbod van de coaching. Ik volg ieder jaar een aantal cursussen, vergroot mijn kennis en doe investeringen in mijn bedrijf om er later weer de vruchten van te plukken. Het afgelopen jaar ben ik zelf veranderd, mijn bedrijf is veranderd. Dus daarom heb ik in juni 2020 ook de huisstijl ( kleuren van de website) en het logo van de website aangepast!

Een nieuwe huisstijl en nieuw logo

De oude kleuren en het logo pasten niet meer bij mij en dankzij alle aanpassingen op de website – inclusief de vernieuwde pagina’s met teksten e.d. – voelt de website weer als een nieuwe jas. Ik heb mijn weg gevonden in de coaching en met de blog en dat geeft me een hoop energie. Niet meer proberen iedereen te vriend te houden maar daadwerkelijk de mensen aan te trekken die bij mij en mijn bedrijf passen. Dat scheelt enorm! Beebs and Moms is een liefdevolle en vertrouwde plek, een veilige plek waar jij een boost in je zelfvertrouwen en zelfzorg krijgt. Dat was het afgelopen jaar vooral op Instagram maar ook op de site en Facebook wil ik dat meer terug gaan laten komen. Daarom dat er nu wekelijks een nieuw artikel over #zelfzorgvrijdag online komt. Ook op TikTok ben ik inmiddels aanwezig en probeer ik liefdevolle filmpjes te plaatsen.

Winweek 4 jaar B&M!

Beebs and Moms bestaat 4 jaar en wat is een betere manier om je verjaardag te vieren dan met een winweek om je trouwe volgers te bedanken? Ik kan er geen één bedenken! Deze winweek heeft maar liefs 10 winacties van kleine ondernemers en van grote bedrijven. Allemaal gericht op mama en kind. Voor ieder wat wils denk ik als ik zo naar de prijzen kijk. De prijzen hebben als vereiste dat je in ieder geval B&M op Instagram of op Facebook volgt, doe dat dus snel zodat je zeker weet dat je niets gaat missen. Van maandag tot en met vrijdag komt er in de ochtend een winactie online en een winactie in de avond. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Op naar een nieuw jaar!

We gaan starten met een klapper met het vijfde jaar van Beebs and Moms. En ik vind het ontzettend leuk! Nog beter B&M neerzetten op de online wereld, nog meer moeders inspireren, nog meer moeders helpen door middel van mijn coaching. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop jullie ook want er gaan zoveel gave dingen aankomen! Laten we er met elkaar een mooi jaar van maken, dank je wel dat je er bent en heel leuk als je blijft

Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *