Poopsie Slime Suprise Unicorn review eyes doll
Recente berichten Speelgoed

Poopsie Slime Suprise Unicorn | Review

In de aanloop naar de Sint hebben we allemaal wel het speelboek van de Intertoys op de deurmat gekregen. Evi zat uiteraard de dag erna al klaar met haar schaartje om een wensenlijst te maken. Ook de Poopsie Slime Suprise Unicorn stond op haar lijstje voor de Sint. Wij mochten de Poopsie Unicorn reviewen en dat doe ik uiteraard weer op mijn eigen manier.

Poopsie Slime Suprise Unicorn

Deze lieve eenhoorns zijn relatief nieuw in Nederland en doordat je met de eenhoorn glitterpoep kunt maken populair bij een groot deel van de meisjes in ons land. Een eenhoorn, glitterpoep (= slijm ) en lekker spelen is natuurlijk een mooie combinatie. Sterker nog, zodra het pakketje binnenkwam met de Poopsie Slime Unicorn moest ik mijn best doen om snel nog wat foto’s te maken want Evi stond te trappelen.

Poopsie Suprise Unicorn

Poopsie Slijm Eenhoorn, welke zijn er

Poopsie Slime Unicorn | REVIEW

De Poopsie slijm eenhoorn koop je o.a. bij Bol.com voor € 69,95. Bij Intertoys zijn ze te koop voor € 59,99. Ik heb nog niet kunnen ontdekken waar dat prijsverschil in zit maar je kunt het als ouder maar beter weten.

Voor die prijs krijg je het volgende:
• 1 Poopsie eenhoorn
• Eenhoornvoedsel
• Magisch eenhoornpoeder
• Glitters
• Magische lepel
• Overzicht van alle Slime Surprise Poopsie eenhoorns
• Sleutelhanger waarin je slijm overal kan meenemen
• Maatschep
• Drinkbeker om het eenhoornvoedsel / eenhoornpoeder in te mengen en slijm in te maken
• Potje voor je eenhoorn
• Haarborsteltje voor je eenhoorn

Poopsie Slime Eenhoorn

Poopsie Slijm Eenhoorn

Stappenplan from hell!

Ik laat me altijd een beetje ontmoedigen wanneer ik met speelgoed meer dan 3 stappen moet volgen om iets te maken. Oh the fun toen ik zag dat ik 18 (!) stappen moest volgen probeerde ik natuurlijk al die stappen op vaders af te schuiven. Mijn doortrapte poging werd de volgende dag hard onderuit gehaald en gelijk ontdekt. Wel pas nadat Patrick al op zoek was naar de batterijen die er volgens mij voor nodig waren. Toen hij ook ontdekte dat er 18 stappen nodig waren voor het slijm wist hij natuurlijk ook wel dat ik geprobeerd had eraan te ontkomen. Direct werd ik voor het blok gezet en voor ik het wist zat ik bij stap 1.

De moed zakte flink in mijn schoenen toen ik niet goed zag of het slotje van de eenhoorn de goede kant op zat en ik op goed geluk de eenhoorn ging voeren. Het resultaat was dat m’n tafel onder de glitterende eenhoornpoep zat. Inclusief die luier van de eenhoorn. Het leek alsof de eenhoorn last van de glitterende buikgriep had. Dat ik de dag ervoor in mijn haast tijdens het uitpakken ook al een zakje met glitters open had gerukt in de veronderstelling dat er een speeltje in zat maakte het glitterende feest in huis wel compleet. Evi blij want overal lagen glitters.

Poopsie Slijm Eenhoorn review

Poopsie Slime Suprise unicorn Review

Eenhoornpoep maken?

Tsja, ik ben blijkbaar met mijn ongeduld niet de meest ideale moeder om dit werkje voor elkaar te krijgen. Maar bij de meesten schijnt het de eerste keer niet zo goed te gaan. Misschien durf ik het binnenkort nog eens aan om eenhoornpoep te maken. Evi hoopt er in ieder geval hard op, net als haar vriendinnetjes. Ik voel me wel een beetje loedermoeder dat ik me er aan onttrek in ieder geval. Misschien krijg ik het wel voor elkaar om Patrick dit toch te laten doen. Die schrikt dan wel van 18 stappen maar volgt ze wel met meer geduld. Merel volgde wel de stappen en die lukte het maken van het slijm de tweede keer goed.

Unicorn slijm resultaat Lotus Writings

Poopsie Slime Suprise Unicorn Eyes

Poopsie Slime Unicorn

Maar gelukkig voor Evi kun je ook leuk spelen met de eenhoorn als je moeder weigert om eenhoornpoep te maken waar je Einstein voor moet zijn. De eenhoorn is inmiddels geregeld betrokken in een hoop spelletjes met haar vriendinnen en met haar Hatchibabie. En dat snap ik wel heel goed want de eenhoorn ziet er natuurlijk onzettend lief en mooi uit. Grote ogen met lange wimpers, mooie kleuren in haar haren en de kleren kunnen makkelijk aan / uit.

Poopsie Teenie review

Maak jij weleens slijm?

Liefs Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

Poopsie Slime Suprise Unicorn review Eenhoorn speelgoed slijm

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − vijftien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.