Beauty en mode fashion Kids Fashion Moms Fashion

De nieuwe zomercollectie van Protest

De zomer staat alweer om de hoek te wachten en we hebben al een paar heerlijke zomerse dagen gehad. De korte broeken, de jurkjes en bikini’s zijn van zolder gehaald en klaar om gedragen te worden. Ondanks dat ik altijd even moet wennen aan de andere kleding en het meer laten zien van mijn lichaam geniet ik steeds weer van de warmte van de zomer. Met de nieuwe zomercollectie van het bekende merk Protest ben jij ook klaar voor de zomer! Kijk snel verder voor een sneakpeak van de toffe collectie.

Protest zomerkleding

Een paar jaar geleden zocht ik bij Protest een leuk jurkje en blouse uit voor de zomer. Deze draag ik nog steeds graag, ik krijg er iedere keer ook complimenten over. Ook voor Patrick slaag ik al jaren goed, vind vooral de sweaters en shirts van Protest erg fijn zitten. Voor deze zomer ziet de collectie er ook weer veelbelovend uit. Luchtige stoffen, vrolijke prints, sportief maar vrouwelijk. Ik werd er gelukkig van toen ik ernaar keek in ieder geval!

Zwemkleding meisjes en dames 2022

Lekker naar het strand of genieten van het zwembad deze zomer? De dames zwemkleding van Protest bevat dit seizoen veel toffe prints waaronder panterprints, maar ook veel mooie pasteltinten. De dames badpakken en bikini’s zijn tegenwoordig t/m maat 44/46 (XXL) te krijgen en dat vind ik een fijne ontwikkeling. Daarbij zijn de bikini’s onderling met elkaar te mixen en matchen. Zo heb je een bikinitop die bij jou past maar het broekje die jij het fijnste vind.

Voor de meiden is er ook veel keuze op het gebied van bikini’s. De meisjes bikini’s hebben verschillende topjes: van triangel tot aan de wat meer bedekkende topjes. De collectie bestaat uit hele sportieve bikini’s met boxerbroekjes, bikini’s met ruffles en bikini’s die daartussen vallen. Voor elk meisje is er wel een bikini in de collectie te vinden en dat is leuk. Ik heb al meerdere bikini’s gezien die me erg leuk lijken voor Evi!

Korting op de collectie van Protest

De 10% kortingscode die ik voor jouw lezers/volgers heb aangemaakt is: beebsandmoms10. Deze code is geldig tot en met 31-10-2022. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»