Looney Tunes Cartoons tv premiere Boomerang
Kinderen Winacties

De leukste series voor kinderen op Boomerang

Is jouw kindje ook zo dol op tekenfilms? Boomerang heeft in juni weer toffe leuke nieuwe series op de planning staan die jij en je kindje samen kunnen gaan kijken. Of je kindje wanneer jij aan het koken bent πŸ˜‰ Ik mag aan 2 van mijn volgers een superleuk goodie-pakket weggeven, check snel de voorwaarden!

TV-PREMIÈRE van Looney Tunes Cartoons

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de gloednieuwe serie Looney Tunes Cartoons. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes bezorgen je veel kijkplezier met hun bekende humor en charme!

De Looney Tunes weten jong en oud te vermaken, dus kijk met de hele familie naar de nieuwe afleveringen van Looney Tunes Cartoons! Vanaf 7 juni elke dag om 13:00 uur bij Boomerang.

Nieuwe afleveringen van Kingdom Force

Maak kennis met de Kingdom Force! Een groep van vijf heldhaftige dieren die tot het uiterste gaan om hun domeinen en hun soort te redden. Zo worden zij keer op keer de helden van de dag! Gewapend met hypermoderne voertuigen die samen een supercoole robot kunnen vormen, voorkomt de Kingdom Force milieurampen en beschermen zij hun wereld. Kom alles te weten over hun geweldige leider, Luka de wolf, of over de schattige en snelle cheetawelp Jabari – en alle andere leden van de Kingdom Force – alleen op Boomerang!

De gloednieuwe afleveringen van Kingdom Force bekijk je vanaf 14 juni elke dag om 18:00 uur bij Boomerang.

Boomerang de wereld rond met Scooby-Doo

DE WERELD ROND MET SCOOBY-DOO!

Kijk tijdens deze zomer naar de speciale Scooby-Doo en Raad de Clou programmering in De Wereld Rond met Scooby-Doo! Geniet van dubbele afleveringen, met daarnaast een selectie van de leukste Scooby-Doo films.

In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur.

Ga mee op avontuur tijdens De Wereld Rond met Scooby-Doo! Vanaf 28 juni elke dag om 09:00 uur, alleen bij Boomerang.

Winactie Boomerang vol leuke goodies

Onder mijn volgers mag ik van Boomerang 2x een leuke set weggeven met daarin:

  • Looney Tunes etui set
  • Boomerang badge set
  • Scooby-Doo glow in the dark stickers
  • Tom & Jerry sleutelhanger

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n leuk pakket?

  1. Like Beebs and Moms op Facebook
  2. Like het bericht over deze winactie en tag iemand waarvan jij verwacht dat hij of zij zo’n pakket ook wel tof zou vinden.
  3. That’s it! 17 juni 2021 ontvangt de winnaar een bericht van mij.

Over Boomerang

BOOMERANG
Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods.

Boomerang is in Europa beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. Boomerang is een merk van Turner, een WarnerMedia bedrijf.

In Nederland is de zender onder meer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»