De leukste cadeaus voor moeders
Moms

De leukste cadeaus voor moeders

Wij moeders vinden onszelf altijd heel gemakkelijk om cadeaus voor te kopen. Anderen zijn het daar niet altijd mee eens en dat terwijl we al met kleine dingen zeer tevreden zijn. Mocht je graag een cadeau voor je moeder willen kopen en echt geen idee hebben wat je haar kunt geven? Check dan snel deze blog met 5 tips voor de leukste cadeaus voor moeders.

1. Een fijne parfum

Een cadeau dat altijd goed is, dat is een parfum. Weet je wat het favoriete luchtje van je moeder is of vind je zelf een luchtje erg lekker? Kijk dan voor dit luchtje voor je moeder. Maar ook juist een hele anders parfum dan normaal kan alleen maar leuk zijn. Het idee dat je zelf (in de winkel) op onderzoek bent uitgegaan vind ik altijd een heel bijzonder idee. Ook online is er veel keuze uit parfum van de bekende merken. Heb je bijvoorbeeld gezien dat je moeders favoriete luchtje bijna op is? Bestel deze dan online bij parfumdreams.

2. Mooie sieraden

Sieraden zijn altijd een zeer gewaardeerd cadeau, er is ook zoveel keuze! Denk bijvoorbeeld aan een mooie armband of ketting, maar ook oorbellen doen het altijd goed. Je kunt ook “twinnen” met je moeder zodat jullie dezelfde armband of ketting hebben en daardoor samen iets leuks hebben met z’n tweeën. Gepersonaliseerde sieraden zoals een letter ketting met meerdere initialen doen het ook altijd goed als cadeau.

3. Een zelfgemaakt cadeau

Een mooie tekening, een schilderij, een knutselwerkje, een gedichtje, een zelf geplukt boeket bloemen of een lieve brief? Je moeder zal erdoor wegsmelten en het cadeau een ereplaats geven. Juist de tijd die je in het cadeau hebt gestopt zal je moeder zeer waarderen.

4. Foto’s van haar gezin

Dat de tijd enorm snel gaat wanneer je kinderen hebt, dat beseft iedere moeder zich heel goed wanneer ze naar haar kinderen kijkt. Foto’s en video’s van haar gezin zijn dus een enorm welkom cadeau. Je kunt ervoor kiezen om samen met een statief wat leuke foto’s te maken of deze foto’s door een professionele fotograaf te laten maken. Het hoeft allemaal niet te serieus, want juist die foto’s waarop jullie jezelf zijn zal je moeder erg waarderen. Druk de leukste foto in het groot af of bijvoorbeeld op een fotomok zodat ze jullie mooie foto steeds weer ziet.

5. Een strippenkaart

Niets leukers dan een strippenkaart met zeer bruikbare dingen. Denk bijvoorbeeld eens aan een dag niet zeuren, een dag je bord leegeten, ontelbaar veel knuffels, een dagje erop uit samen, een keer niet te hoeven koken en ga zo maar door. Toen mijn man voor Vaderdag een strippenkaart kreeg, kon ik niet anders dan jaloers zijn.

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»