Midsize outfit inspo
Beauty en mode Moms Fashion

Een fijne midsize outfit voor de zomer

Tijdens de zomer vind ik het als midsize / plussize vrouw fijn om toch hippe maar luchtige kleding aan te kunnen. Ik heb een hele leuke outfit bij elkaar gezocht, inclusief sneakers waardoor je hip maar comfortabel de hort op kunt. Check snel de blog en lees alles over mijn outfit voor midsize vrouwen.

Midsize outfit inspo

Zeer geregeld krijg ik in mijn dm vragen van vrouwen waar mijn kleding vandaan komt. Juist als midsize en plussize vrouw is het lastig om leuke, hippe en comfortabele kleding te vinden waarin je curves goed uitkomen zonder dat het tuttig wordt. Ik hou van een comfortabele, vrouwelijke maar ietwat stoere look en ook deze outfit past daar weer goed bij.

Rok van Catwalk Junkie

Sinds ik moeder ben vind ik het vooral prettig om langere rokken te dragen, wanneer ik een rok draag. Al duikt Evi niet meer onder mijn rokjes, toch merk ik dat mijn voorkeur nog steeds uitgaat naar de langere rokken. Deze rok heet: Ecru Catwalk Junkie Midirok Sk Golden Flower en gaat t/m maat xl en dat is gelijk aan maat 44. Helaas nog niet groter maar ik hou hoop dat ook grotere maten er in de toekomst bij komen. De rok is gevoerd dus je hoeft je geen zorgen te maken over doorschijnen. In de taille zit elastiek dus je trekt hem gemakkelijk aan en hij zit heel fijn.

Sneakers van Scotch & Soda

De sneakers die ik aan heb zijn van Scotch & Soda. De sneakers zijn verkrijgbaar in 11 kleursamenstellingen en in maat 36 t/m 42. Ze zijn ook verkrijgbaar in herenmodellen dus mocht je met je man willen matchen of een grotere maat schoen nodig hebben, dan is dat mogelijk. Dankzij de dikke zool lopen de sneakers echt heel fijn. Sowieso vind ik het heel prettig om sneakers te dragen, zeker in de zomer. Het maakt je zomerse outfit casual maar ook stoerder, daarbij krijg ik van slippers snel blaren en pijn in mijn voeten. Sneakers zijn dus d

Top van Josh V

De fijne top die ik erbij draag is de Witte Josh V Top Audrey, deze gaat tot en met maat xxl. De top is verkrijgbaar in verschillende kleuren, sluit mooi aan bij je oksels en bevat veel stretch. Ideaal voor de zomer want ik draag hem ook geregeld op een korte high waist jeans. Ook kun je hem combineren met een nettere broek of jeans met dan een colbert eroverheen voor een nettere look.

Hoe vind jij mijn outfit?

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»