Mijn ervaring bij SuperBra
Moms Fashion Reviews

Een passessie bij SuperBra én een nieuwe cupmaat

Na jarenlang bh’s vervelend te hebben gevonden en bij reguliere lingeriezaken steeds niet te kunnen slagen ging ik naar de SuperBra winkel in Utrecht. Ik hoorde er veel positiefs over en was dus benieuwd! Hoe de fitting ging en wat ik kocht laat ik je zien.

9 op de 10 vrouwen dragen een verkeerde cupmaat

Een vriendin van mij werkt in een lingeriewinkel en van haar hoorde ik dat 9 op de 10 vrouwen een verkeerde cupmaat draagt. Omdat ik vorig jaar nog opgemeten was bij een grote winkelketen dacht ik dat ik een goede cupmaat droeg. Achteraf blijkt dat die keten mijn cupmaat niet heeft en dat daardoor de omvang steeds groter werd. Echter zorgde dat ervoor dat veel van het gewicht van mijn borsten door de bandjes werd gedragen en dat de cups te breed werden. Ook ik droeg dus geen passende BH!

Het bepalen van je cupmaat

80 % van het gewicht van je borsten moet worden gedragen door je omvang en 20 % door de bandjes. Dat was bij mij dus andersom. Bij SuperBra komen ze tijdens zo’n brafitting niet met een meetlint aanzetten maar met een BH die in oneindig veel maten te krijgen is. Van 60 D tot 95 K, ze hebben het bij SuperBra en dat was voor mij maar ook voor de vriendin die met mij meeging een openbaring. De prijzen voor een BH bij SuperBra liggen tussen de € 40,00 en € 70,00 per stuk. De meeste BH’s kosten rond de € 50,00.

De Brafitting van SuperBra

De SuperBraFitter vroeg ons of zij ons mocht zien in onze oude BH en praktisch direct had zij de juiste inschatting gemaakt van onze cupmaat. In mijn geval was de omvang direct goed en bleek ik toch een cupmaat groter te moeten hebben. In plaats van dat mijn borsten breed oogden, stonden zij veel meer naar voren dan normaal. Bi-zar! Ik paste een berg BH’s die an sich bijna allemaal qua cupmaat goed zaten, maar die ik niet optimaal vond zitten. Kriebeltjes, randjes, stiksels, ik ben er nogal gevoelig voor dankzij mijn HSP. Het gaf niets, de SuperBraFitter had een oneindig geduld en nam alle tijd voor de Brafitting. Heel fijn want ik voelde dat er echt aandacht was en rekening met mijn voorkeuren werd gehouden.

Het was die dag behoorlijk warm en dankzij de Corona-maatregelen kon de SuperBraFitter niet helpen zoals zij dat normaal kon doen maar dankzij haar tips voor het aantrekken van een BH zag en voelde ik duidelijk verschil. Al moest ik er steeds wel even goed bij stilstaan hoe het daadwerkelijk moet en stond ik steeds te klunzen, maar anders zou ik mijzelf ook niet zijn. Daarbij hing er een kamerjas in de paskamer, waren er genoeg haakjes om het e.e.a. op te hangen, was er een krukje en stond er deodorant om te kunnen gebruiken. Allemaal dingen die ik prettig vind tijdens het passen van BH’s.

Zo hoor jij je BH aan te trekken

De Bh’s die ik kocht bij SuperBra

Niet alle BH’s zijn op voorraad in je maat in de winkel, logisch ook. Gelukkig kan je bij SuperBra ook online bestellen, dat ga ik zeker doen nu ik mijn maat weet. Zo was er een BH die ik ontzettend fijn vond zitten maar waarvan de print niet bij mij paste, ik ga de site dus in de gaten houden voor die BH in een andere print. Ook wilde ik graag een beugelloze BH maar die was niet in mijn cupmaat op voorraad. Uiteindelijk ging ik de deur uit met 2 prachtige BH’s en bijpassende broekjes. Ik moet er nog wel een beetje aan wennen dat de BH’s strak zitten, maar zoals we allemaal weten dragen BH’s ook uit dus daar heb ik nu alle mogelijkheid voor zonder aan steun te verliezen.

Voorgevormde BH SuperBra
Cloe by Panache – CLOE SPENCER BALCONETTE LONGLINE
Rode BH SuperBra
Cloe by Panache – CLEO ATLANTA PLUNGE BH ROOD

Dit is geen samenwerking.
De winkels van SuperBra vind je in Utrecht en in Rotterdam.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *