Nike Air Max voor in de jaren 90 of nu ook hip - Geel bruine Nike Air Max
Moms Fashion Recente berichten

Nike Air Max uit de jaren ’90 of nu ook weer hip?

In de jaren ’90 zag je ze veel aan de voeten van hakkende leeftijdsgenoten. Maar daarna raakten de Air Max uit de mode en werden zij vervangen door verschillende sneakers zonder demping. Nu de dadsneakers weer volop in het straatbeeld te zien zijn vraag ik me af: Horen Nike Air Max in de jaren ’90 of zijn ze nu ook weer hip?

Air Max waren toch voor gabbers?

Toen mijn vriendin jaren terug nog steeds met Nike Air Max liep omdat ze maar geen afscheid kon nemen van het model maakten we er grappen over met elkaar. Maar dat deze sneakers zitten als wolkjes, dat wisten we wel allemaal. In de jaren ’90 had ik meerdere modellen van de Nike Air Max ( 90 ) aan mijn voeten, ik droeg ze tot op de laatste draden af en was er altijd erg blij mee. Maar de mode veranderde en daardoor kocht ik geen Air Max meer.

Nike Air Max paars met roze

De Dadsneaker- trend

De laatste tijd zie je weer een ontwikkeling in sneakers. Ze hoeven niet meer zo netjes te zijn, mogen opvallen, de demping van de schoen is weer belangrijker en de schoenen mogen weer grover zijn. Deze trend waarin de dadsneaker centraal staat – die oude modellen tennisschoenen van je pa uit de jaren ’80 en jaren ’90 – geeft weer veel ruimte op straat aan de Nike Air Max.

De nieuwste toevoeging aan de Nike Air Max familie

In 2018 werd de Nike Air Max 270 zoals je hierboven ziet gelanceerd. Dit model is bijvoorbeeld bij Sportshowroom.nl te koop. Met de hoge zolen heb je ultiem gemak, de volledige Air hiel is te zien aan de achterkant en het leuke is dat je kunt twinnen met je kind of met je partner of zelfs met het hele gezin dezelfde schoenen aan kunt. De bovenkant is ook in het luchtige mesh te verkrijgen dus het model kun je ook in de zomer aan. De Nike Air Max 270 is in allerlei hele toffe kleurcombinaties te koop, zo zit er altijd een kleurcombinatie bij die perfect voor jou is.

Nike is echt met zijn tijd meegegaan. En dus kan ik wel stellen dat de Air Max ook nu gewoon weer hip is. Je kunt kiezen uit de verschillende keuzes en modellen die onder de Air Max vallen. En ik kan je garanderen dat je op wolkjes loopt. Superleuk ook onder een palazzobroek, een flarebroek, een jogger of onder een midi jurk. Maar natuurlijk ook onder eens skinny (enkellengte) jeans en een korte broek.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *