LOL Suprise Hairgoals Review en winactie
Recente berichten Speelgoed Winacties

LOL Surprise Hairgoals | Review en Winactie

LOL Surprise is mega populair bij de kinderen momenteel. Logisch want de poppetjes zijn leuk gekleed, veranderen van kleuren in warm/ koud water en nu zijn ze er ook met echt haar! De LOL Suprise Hairgoals zijn sinds kort te koop, ik laat ze zien én ik mag er 1 weggeven! In deze blog staan alle voorwaarden voor de winactie.

LOL Surprise Speelgoed

Evi heeft alles van LOL op haar wensenlijst staan en de bonnen van de speelgoedwinkel die zij voor haar verjaardag kreeg waren snel uitgegeven 😉 Filmpjes op YouTube waarin de poppetjes worden uitgepakt zijn het tijdverdrijf hier thuis. Inmiddels is ze een leuke verzameling aan het opbouwen, zeker na het uitpakken van de LOL Surprise Bigger Surprise koffer en haar verjaardag.

LOL Surprise Hairgoals

Na haar verjaardag koos Evi o.a. één van de nieuwe LOL Surprise Hairgoals uit. Deze LOL poppetjes hebben echte haren en zitten in een haarspray-bus. Hartstikke leuk! Ook daarvan kun je net zoals bij de LOL Surprise Under Wraps Series een handtasje maken waarin je LOL poppetje opgeborgen kan worden.

Voorlopig weten wij in ieder geval steeds wat we Evi cadeau kunnen geven, maar ook haar vriendinnen willen het allemaal graag. Ook het huis waarop je de poppetjes kunt neerzetten vind Evi ontzettend leuk. De poppetjes kunnen erin slapen, het is een soort poppenhuisje en je kunt ze er dus op neerzetten en zien welke LOL poppetjes je al hebt.

Verzamel ze allemaal!

Net zoals bij de andere LOL Suprise kun je ook bij de LOL Suprise Hairgoals allerlei verschillende poppetjes verzamelen. Met verschillende outfits, haarkleuren en drinkbekers zijn de Hairgoals poppetjes hartstikke schattig en leuk om te verzamelen. Evi spaart ze allemaal en heeft nu 3 LOL Suprise Hairgoals naast haar andere verzameling aan LOL Suprise.

LOL Suprise Hairgoals verzamel ze allemaal Series 1
Verzamel ze allemaal!

Voorwaarden winactie LOL Suprise Hairgoals

Wil jij graag kans maken op de LOL Suprise Hairgoals? Doe dan vooral mee met de winactie want ik mag er 1 weggeven. Let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op de LOL Suprise Hairgoals:

 • Like Beebs and Moms op Facebook (en eventueel op Instagram). Doe je dit niet, dan maak je sowieso geen kans op de prijs!
 • Tag iemand anders in het originele bericht op Facebook of deel het bericht op Facebook.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Je kan meedoen met deze LOL Surprise Hairgoals winactie tot en met 27 februari 2019. Op 28 februari 2019 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

Gefeliciteerd Rebecca, jij hebt gewonnen en ik stuur je een berichtje.

Niet gewonnen? Niet getreurd want binnenkort komt er weer een hele toffe winactie online.
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

13 COMMENTS

 • Selina

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes! Die zijn gek op LOL. En ik stiekem ook.

 • Cora van der Bijl

  Ow super gaaf voor mijn meisje Fajah ze is gek op LOL

 • Henriëtte doppenberg

  Ja super leuk voor onze dochters en moeders vind het stiekem ook wel leuk wat er weer voor lol uit komt!

 • elisabeth maria martina

  wat een leuke actie voor mijn kleindochter

 • Wendy Van De Reyd

  Met een LOL fan , die deze fantastisch vind maak ik super graag een kansje, deze heeft ze nog niet en staat boven aan haar verlanglijst , zou haar er zo graag mee verrassen , duimen omhoog

 • Sonja Rietjens

  Ahha deze is dus die hairgoals, popje met echte haren , waar ze het steeds over heeft, en ze graag wil hebben , haar favorite is alvast die met de roze konijnen oortjes haha mega schattig kansje wagen en duimen omhoog

 • Kim

  Wat leuk!! Ik doe mee!!

 • Judith

  ik doe graag mee

 • Marian B

  Deze met dat haar zijn nog leuker! Ik doe mee voor mijn dochtertje een LOL fan.

 • M Ridder

  Oohh voor mijn kleine grote vriendin!! Mega fan van LOL surprise en deze heeft ze nog niet! En stiekem ook gewoon omdat ze het verdiend met weer een kneiter goed rapport!!!

 • Bjorn Neys

  Zou als trotse papa graag mijn jonge dame die hier grote fan van is willen verrassen hiermee , ze heeft al popjes en diertjes maar deze met echte haren nog niet zou dus een geweldige verrassing zijn duimen omhoog

 • Jos nys

  Mijn kleindochter verzamelt deze popjes en diertjes , ze is een mega grote fan, en vind ze geweldig schattig, ik gun het haar van harte , deze hairgoals heeft ze nog niet bij haar verzameling , dus spannnenndd, en duim mee voor haar

 • SophiaG

  Ik maak graag kans voor mijn meiden.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *