bijna vakantie
Column School

De laatste week school, bijna vakantie!

Alle mama’s hebben deze week waarschijnlijk in hun hoofd geprent. Bijna is de beurt aan Noord-Nederland om vakantie te gaan houden. We gaan de laatste week school in en ik vind het heerlijk!

Laatste week!

Het is de laatste week school! Midden- en Zuid- Nederland hebben al vakantie inmiddels maar wij vallen onder regio Noord dus voor ons is het bijna afgelopen. Ik vond het enorm snel gaan dat half jaar, ik weet nog dat ik schreef dat Evi naar school zou gaan. Maar dat het bijna afgelopen is betekend dus dat er afrondingen zijn op school, dat er schoongemaakt moet worden, dat er een tien-minuten gesprek komt (later meer over) en dat er opvang geregeld moet gaan worden. Maar vooral veel plannen gemaakt moeten worden om te gaan genieten met elkaar en van het mooie weer. Voor zover dat in Nederland is.

 

Schoonmaken

Op school is het dus nu schoonmaken geblazen. Nu is het op een avond en moet ik de komende week al veel avonden werken dus heb ik mezelf opgeworpen om spullen mee te nemen en thuis schoon te maken. Van een andere moeder kreeg ik de tip om iets mee te nemen dat leuk is om mee te spelen, dat je thuis niet hebt, makkelijk schoon te maken en dat je dit dan de eerste schooldag dan weer meeneemt. Dan kan je kind er thuis ook mee spelen, volgens haar een win-win situatie.

 

Het einde van het schooljaar is in zicht dus moeders verliet het pand vanmorgen zo. #schoonmaak #school #blokjes #allesindewasmachine #kleinewasjesgrotewasjes #momlife #binnenkortblog #mamablogger #blog

Een bericht gedeeld door BeebsandMoms (@beebsandmoms) op

 

Vakantie

Waar ik normaliter dingen zou moeten regelen qua opvang is dat voor mij alleen nog de komende week. Ik heb een nieuwe baan dus kon in mijn opzegtermijn nog mijn vrije uren opnemen. Vanaf volgende week tot 1 september ben ik dus vrij en heb ik dus een hele lange vakantie met Evi voor de boeg. Daar heb ik enorm veel zin in en het lijkt me echt heerlijk. We gaan dit jaar niet op vakantie, tsja eigenlijk om meerdere redenen eigenlijk. Dus ik ga me voorbereiden op veel dagen lekker naar het strand. Gelukkig wonen we dicht bij het strand dus dat valt goed te doen, andere leuke dagen uit met het gezin staan sowieso op de planning. En hopelijk krijgt Evi ook weer een beetje een uitslaap-ritme te pakken, dat lijkt me nog het lekkerste.

 

En dat 10 minuten-gesprek? Daar schrijf ik nog een aparte blog over. Die zien jullie snel!

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

2 COMMENTS

  • Resaarcle

    Ik had ook een doos met leuke MyLittlePony’s mee. Die mochten gelijk mee in bad met onze 2 smurfjes. Plezier gegarandeerd!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Pingback: Het eerste 10-minuten gesprek op de basisschool - Beebs and Moms on 17 juli 2017