Suzanne- Blogger Beebs and Moms
Column Moederschap

Ik ben er weer, na een time-out!

Ik heb even een time-out genomen. Een tijdje geleden stuurde ik Kimberly een berichtje met de mededeling dat ik even ruimte voor mezelf nodig had. Ik merkte aan veel dingen dat ik echt, maar ook echt teveel hooi op mijn vork had genomen. Aangezien ik die momenten nu sneller herken en ik wist dat ik echt even prioriteiten moest gaan stellen, nam ik deze beslissing. Een moeilijke beslissing wel! Sinds die tijd heb ik geen echte blogs meer geschreven voor Kimberly en mijn eigen pagina. Maar… Hier ben ik weer!

Prioriteiten stellen voor mezelf

De zomer periode begon overal! Ik had net vakantie gehad en op het werk werd het rustiger. Tijd om alles op orde te brengen op beide plaatsen (zowel thuis als op het werk). We hadden stenen voor de deur staan omdat we de voortuin gingen doen en ik had veel plannen voor in huis. Dat zorgde ervoor dat ik even de gehele planning kwijt raakte en ik wist dat ik daar iets aan moest doen. Ik wilde zeker geen herhaling van vorig jaar omdat het net beter gaat. In de tussentijd werd Dex onwijs opstandig en wist ik dat ik echt prioriteiten moest gaan stellen. Dit is een ruime maand geleden. Ik stelde kwartaaldoelen voor mezelf op (net zoals ik op het werk doe) en ga hier ieder kwartaal naar kijken. Tot nu toe werkt dit hartstikke goed. Zeker, ik hou mij er echt niet altijd precies aan en het had even nodig om weer bij zinnen te komen. Maar… hi, ik ben weer terug van weggeweest! 

Goede voornemens en weer goede zin

Kimberly had aangegeven dat de deur open zou blijven staan en dat gaf een onwijs fijn gevoel. Het begon 2 weekjes terug weer te kriebelen en ik heb met haar afgesproken dat ik weer blogs ga schrijven. Vanaf nu weer iedere 2 weken op woensdag vind je mijn blogs online bij Beebs and Moms op de site. Ik heb dan ook in mijn agenda een plekje gevuld speciaal op zondag om mijn blogs te schrijven. En ik ga het eens wat luchtiger houden, want ja het is zo belangrijk om dicht bij mijzelf te blijven!

De komende tijd neem ik jullie dus weer mee met mijn leventje als mama van een PEUTERPUBER… En een puppy die bijna 1 jaar is en inmiddels ook al last heeft van de pubertijd. Jeetje mensen, had iemand dat gedacht dat ik binnen 3 jaar al 2 pubers in huis zou hebben. Het is pittig en ik kan je vertellen dat heeft de afgelopen weken echt erin gehakt! Weinig slaap, weinig willen eten en papa en mama werden er niet vrolijker op. Sinds een week merk ik dat het weer beter gaat, dus ja de fases are still going strong! Ik ben vast niet de enige, dus daar hou ik mij aan vast. Voor nu wens ik jullie een fijne woensdag en tot de volgende.

Liefs Suus

Lees hier alle blogs van Suus

«

»