Hieperdepiep hoera mijn blog Beebs and Moms bestaat 5 jaar
Ondernemen Persoonlijk

Hieperdepiep hoera, Beebs and Moms bestaat 5 jaar!

Ik deel iets op Facebook wanneer ik in de herinneringen van populaire berichten een bericht zie staan van 26 juli waarin ik de “verjaardag” van Beebs and Moms vier. Ieder jaar kom ik er door een herinnering van socials of van WordPress achter dat ik weer een jaartje langer aan het bloggen ben. Ik weet uiteraard best wel dat het ergens eind juli is maar toch vergeet ik steeds die precieze datum weer. En dat terwijl deze datum zo ontzettend veel voor me betekent!

Van hobby naar bedrijf

Schrijven was altijd al iets waar ik mijn vrije tijd graag mee vulde: dagboeken, gedichten, liedjes. Alles schreef ik voor mezelf toen ik een oproep voor een blogger zag. Ik reageerde en voor ik wist schreef ik met enige regelmaat voor een andere website. Dat beviel zo goed dat ik startte met mijn eigen blog. Diverse namen probeerde ik te claimen maar deze waren allen al bezet en zo kwam op 26 juli 2016 Beebs and Moms op het wereldwijde web.

Ik begon pas echt met schrijven ergens in september, want ik snapte geen barst van het systeem en er was nog een vakantie tussendoor. Maar ik begon met schrijven, schreef nog meer en nog meer.

Hoera Beebs and Moms bestaat 4 jaar!
Hoera Beebs and Moms bestaat 2 jaar!

Ik voel me een gezegend mens

Wat begon als een hobby groeide uit tot mijn bedrijf en zorgde ervoor dat ik de laatste jaren kan doen waar ik hartstikke blij van word. Het zorgde er ook voor dat ik thuis kan zijn voor mijn kind wanneer dat nodig is. Dat ik flexibel kan zijn en dat ik kansen heb gekregen die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik voel me een gezegend mens met alles wat Beebs and Moms mij heeft gebracht. Altijd hield ik al van schrijven en dat deed ik dus vooral in dagboeken, in dichtvorm, als liedjes of korte verhalen die ik voor mezelf schreef. Dat meisje van toen had nooit kunnen bedenken dat ze later van schrijven haar brood kon maken.

En nee, ik heb niet het waanbeeld dat ik een tekstschrijver ben. Ik schrijf niet foutloos en ontbeer toch echt allerlei expertises die een professionele tekstschrijver wel eigen heeft gemaakt. Maar toch, op mijn manier leef ik van het schrijven van teksten. Of het nu op mijn blog is, op mijn social media of als een e-book voor mijn coaching. Het onder woorden brengen van mijn emoties, belevingen, meningen en tips zijn inmiddels een gewoonte geworden. Net zoals het hebben van een notitieapp op mijn telefoon waarin ik scherpe zinnen, de ideale beschrijving voor een review of gedachte, blogideeën of andere ideeën voor mijn bedrijf neerpen zodat ik ze niet meer kan vergeten.

Vijf jaar geleden

Inmiddels is het dus al 5 jaar geleden dat ik de website en pagina op Facebook aanmaakte. Twee weken erna maakte ik de accounts op Twitter en Instagram aan op aanraden van een oud klasgenoot die me met de site hielp. Ik kwam toen al niet uit de site en waar ik inmiddels een stuk wijzer ben geworden in deze hele (bloggende) wereld, is dat technische stuk nog steeds een hoop gedoe en blabla.⁠ Maar goed, 5 jaar. Jaren die me enorm veel hebben gebracht aan liefde, frustraties, wijze lessen, verdriet en rimpels. En in die jaren kwamen er volgers bij, gingen er volgers weg, bouwde ik vriendschappen op, bouwde ik een bedrijf op gebaseerd op mijn hobby’s, zat ik geregeld met mijn handen in het haar, groeide mijn bedrijf en was ik vooral heel blij dat ik van mijn hobby’s mijn bedrijf heb kunnen maken.⁠

Inmiddels zijn er volgers en lezers die al 5 jaar lief en leed met me delen. Lezers die mij hebben zien groeien en processen hebben zien doormaken. Een waardevol en bijzonder iets. Dus lieve jij, bedankt dat je er (al tijden) bent. Jij maakt het mogelijk dat ik mijn dromen kan volgen!⁠

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»