Studio Ins & Outs Mooiste Momentenboek review
Recente berichten Reviews

Het Mooiste Momentenboek | Studio Ins & Outs review

Als rasechte Mamarazzi leg ik heel wat vast tijdens de vakanties, uitjes en het dagelijkse leven maar een fotoboek maken doe ik dan weer niet zo snel. Zonde eigenlijk maar er zijn zoveel andere manieren nog om de mooiste momenten vast te leggen. Zo is er tegenwoordig bijvoorbeeld het Mooiste Momentenboek van Studio Ins & Outs. Ik laat je zien hoe deze eruit ziet en wat ik ervan vind.

Herinneringen bijhouden

We maken tegenwoordig bergen foto’s, althans de meeste van ons. Het is met de komst van de smartphone natuurlijk ook wel heel makkelijk om foto’s van je kindjes te maken. Maar deze dan weer verwerken in een fotoboek vind ik zelf afgrijselijk. Eerder schreef ik al hoe mij dat vergaat. Ik ben dus altijd op zoek naar nieuwe manieren om mooie momenten vast te leggen.

Mijn Mooiste Momentenboek Studio Ins & Outs

Het Mooiste Momentenboek

In een tijd waarin veel gedigitaliseerd is zie ik ook steeds meer dat vrouwen voor andere opties kiezen. Een Mooiste Momentenboek is daar natuurlijk een mooie aansluiting op. Ik vind het toch heel fijn om zelf een boek te kunnen pakken en foto’s te kunnen bekijken. Maar gewoon foto’s plakken in een boek vind ik veel fijner dan deze digitaal al te moeten plakken.

Het Mooiste Momentenboek, de naam zegt het al, kun je vullen met foto’s en anekdotes van jouw mooiste momenten. Dus misschien wel van het hele jaar of van die leuke vakantie. Doordat de bladen blanco zijn kun je deze volledig naar eigen keuze en smaak invullen. Voor mij ideaal want zo kan ik op mijn eigen manier het boek invullen. Dat ik zelf ook kan kiezen wat ik in het boek wil plakken vind ik helemaal fijn. Zo ga ik denk ik voor ieder jaar een nieuw boek met de hoogtepunten van dat jaar maken. Dat is ook zo leuk voor later. Met stickers, washitape en teksten maak je het Mooiste Momentenboek compleet en persoonlijk.

Sinds kort kun je het Mooiste Momentenboek met eigen tekst krijgen. De Mooiste Vakantie bijvoorbeeld of wat je ook maar wilt. En doordat je de keuze hebt uit 6 kleuren voor de kaft kun je alle kanten op. Geeft ook een leuk effect als ze allemaal naast elkaar staan 😉

Studio ins & outs mooiste momenten boek

Stickers Studio Ins & Outs

Studio Ins & Outs

Dit Mooiste Momentenboek komt bij Studio Ins & Outs vandaan. Irene is de eigenaresse van Studio Ins & Outs en de bedenker van alle producten die zij verkoopt. Van schooljaar boeken tot mamaboeken, van washitape tot aan kaarten. Alles bedenkt Irene zelf en laat zij maken. De invulboeken van Studio Ins & Outs vind ik erg leuk. Zo hebben wij dus ook het schooljaarboek waar je als moeder de hele basisschoolperiode van je kind kunt vastleggen aan de hand van foto’s en teksten die je in kunt vullen. Uiteindelijk heb je dan dus een hartstikke leuk naslagwerk voor je kind waarin hij/ zij kan terugkijken naar hun basisschoolperiode.

Alle producten van Studio Ins & Outs worden ingepakt geleverd waardoor het een cadeautje is om alles uit te pakken. Op Facebook heeft Irene een grote community waar haar klanten met elkaar tips en trucs delen voor het invullen van de boeken. Hartstikke leuk om te zien!

Mooiste Momentenboek Studio ins & outs review  Stickers Studio Ins & Outs  Studio ins & outs stickers, kaartjes en mooiste momenten boek

Foto’s bijhouden

Gebruik jij het liefste ook invulboeken of heb je liever fotoboeken? Ik las trouwens laatst dat iemand alle foto’s gewoon op individuele USB-sticks zet en die aan haar kinderen gaat geven zodat ze zelf boeken kunnen maken t.z.t. Dat is natuurlijk ook wel een idee maar toch vind ik die boeken zo’n charme hebben.

Hoe hou jij je foto’s bij?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Liefs Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest.

Mijn Mooiste Momentenboek Studio Ins & Outs Review Oplossing voor foto's

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *