elektrische auto voor kinderen
Speelgoed

Een elektrische kinderauto voor jouw kindje

Speelgoed waar kinderen hun ouders jaloers mee maken? Met een heuse bestuurbare kinderauto die elektrisch is gaat ze dat vast lukken. Deze elektrische auto’s voor kinderen rijden daadwerkelijk en sommige modellen zijn nog behoorlijk luxe ook! Ik heb dé tip voor je waar jij een bestuurbare kinderauto kan kopen.

Bestuurbare kinderauto met accu

Iedereen die graag naar Chateau Meiland kijkt ziet geregeld kleine Claire op een elektrische kinderauto rijden over het terrein van het Chateau. Afgezien van mijn medelijden met de planten waar Claire geregeld op inrijdt met haar elektrische kinderauto vind ik het er vooral heel tof uitzien. Zeker op grote terreinen lijkt het me hartstikke leuk voor kinderen om op elektrisch speelgoed rond te rijden. Ik vermoed dat er een hoop vaders (en moeders) ook wel een rondje zouden willen rijden op zo’n mini motor of in een auto. Het is dat Evi inmiddels te groot is en onze tuin te klein, anders had ik het wel heel tof gevonden voor haar.

Net als papa en mama

Wist je dat er een ruim aanbod is in kinderauto’s en motoren met een accu voor kinderen van 1- 6 jaar? Naast motoren en auto’s kan je namelijk ook kiezen voor een elektrische scooter, een tractor en een elektrische kinderquad. Van alle bekende automerken is wel een kleine uitvoering voor je kindje te koop. Zo kan je kindje in dezelfde auto als papa of mama rijden. Met een gepersonaliseerd kenteken maak je de auto of motor helemaal af. De maximum snelheid van alle kinderauto’s en motoren is maximaal 6 km/pu en op het gras rijden ze aanzienlijk zachter. Met een volle accu doen de meeste zo’n 30- 60 minuten en er zijn ook meerdere accu kinderauto’s met een afstandsbediening.

Elektrische kinderauto kopen?

Bij Auto’s voor Kinderen heb je een ruime keuze aan kinderauto’s met accu en elektrische motoren, maar ook verkopen zij steps, Kijana pony’s en skelters. Weer eens een ander cadeau voor de kerst of 5 december. Het heeft een aantal voordelen om de auto voor je kindje bij Auto’s voor kinderen te kopen:

  • Snelle/ gratis levering, specialist in accu speelgoed, gratis kenteken
  • Ruime betaalmethoden
  • Groot assortiment kinderspeelgoed
  • Tevredenheidsgarantie
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *