voordelen van seks speeltjes in de slaapkamer
Lifestyle Moms

De voordelen van een speeltje in de slaapkamer

Vrouwen kunnen wat terughoudend zijn in de aanschaf van een sex toy. Uit angst voor de reactie van hun partner of uit ongemak twijfelen zij over de aankoop van een seksspeeltje terwijl het juist als een verrijking van hun seksleven gezien kan worden! Een speeltje gebruiken in de slaapkamer heeft zo zijn voordelen. Welke? Dat lees je in deze blog.

Vrouwvriendelijke seksspeeltjes

Het aanbod aan seksspeeltjes is enorm uitgebreid de afgelopen jaren. De speeltjes zijn ook steeds vrouwvriendelijker: onderhoudsvriendelijk, diverse mogelijkheden, het uiterlijk van de speeltjes maar vooral ook de materialen. Waar in het verleden seksspeeltjes intimiderend konden zijn, vind je nu met gemak hele leuke en prettige speeltjes die je kunt gebruiken in de slaapkamer. Of dat nou alleen is tijdens het masturberen of met een partner.

Een speeltje biedt ongekende mogelijkheden

Laten we eerlijk zijn: er zijn heel wat seksspeeltjes die dingen kunnen die een mens nooit zouden lukken. De trillingen, de stimulatie en de verschillende standen die een vibrator of een womanizer je bied, dan kan geen mens evenaren. Juist hierdoor zijn seksspeeltjes een hele leuke afwisseling en aanvulling die je kunt gebruiken voor jouw seksleven.

Samen met een partner of in je eentje ontdekken wat je prettig vind in combinatie met een speeltje is een leuke ontdekkingstocht. Dat begint al door te kijken naar wat je leuk zou vinden, er is zoveel leuks om te leren kennen! Door samen te praten over waar je behoefte aan hebt, leer je elkaar ook nog eens beter kennen. Maar je ontdekt ook wat de ander spannend of fijn vindt. Spring je daar vervolgens goed op in, dan doe je de ander en jezelf een groot plezier. Communicatie is heel belangrijk, zeker ook in de slaapkamer!

Een seksspeeltje gebruiken als vrouw

Rond masturbatie als vrouw lijkt nog wel een stigma te hangen van schaamte. Zonde want ook als vrouw heb je behoefte aan seksualiteit en intimiteit. Dat kan in meer of mindere mate zijn, een ieder heeft haar eigen behoeftes en seksdrive. Laten we dus vooral met elkaar open blijven praten hierover.

Zo hoef je seksspeeltjes niet te gebruiken met je partner maar kun je ze ook gebruiken wanneer je gewoonweg behoefte hebt aan een snelle ontlading. Dat betekent niet dat je iets tekort komt bij je partner, verre van. Maar net zoals mannen hebben ook vrouwen weleens behoefte aan een snelle ontlading zonder al te veel “gedoe”. Speeltjes kun je ook o.a. gebruiken als opwarmer voor de seks met je partner of tijdens het masturberen, de mogelijkheden zijn enorm!

Volgens mij is het vooral erg belangrijk om als vrouw je eigen lichaam te omarmen, weg met die ongemakkelijke gevoelens dus (als je die hebt)! Leer je lichaam te omarmen en leer wat je lekker vind. Dat zal je de rest van je leven veel meer plezier bezorgen, of je nou in een relatie bent of niet.

Succes, en veel plezier!

Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»