646980 Slammin Racers Scrapyard Derby BTY 04
Recente berichten Speelgoed Winacties

De Slammin’ Racers Scrapyard Derby | Winactie

Na de overweldigende uitkomst van de poll op Facebook was het wel duidelijk wat er dit weekend online moest komen. Een speelgoed – winactie ! En uit mijn hoge hoed tover ik deze keer de Slammin’ Racers, racewagens voor alle leeftijden. Ken je ze nog niet? Ik laat ze zien en leg uit hoe ze werken. Uiteraard geef ik er ook 1 weg!

Slammin’ Racers

Deze racewagens van Little Tikes bevatten een stevige knop om lekker op te rammen. Met elke ram die je kindje op de knop geeft schiet de racewagen 5 meter vooruit! Door het ontwerp van de racewagen kunnen ze wel wat hebben en is de racewagen ook voor de kleinere kindjes al erg leuk. De Slammin’ Racers lijn bestaat uit drie verschillende producten: de losse racewagens, de Slammin’ Racers Stunt Jump en de Slammin’ Racers Scrapyard Derby.

Lees ook: Little Tikes Watertafel Review

647949 Slammin Racers Asst in PDQ Tray FW F

Verzamel ze allemaal!

De Slammin’ Racers Stunt Jump heeft een schans, pylonen en wegblokkades om je eigen stunt Jump mee samen te stellen (inclusief wagen). Voeg bochten en schansen toe aan je race met de Slammin’ Racers Scrapyard Derby. Deze speelset bevat bochten, een schans, een verplaatsbare laadarm en meer (inclusief wagen). Met elke ram op de knop vliegt je racewagen 5 meter ver weg. Ram, sla en stort je in de actie met Slammin’ Racers!

Voorwaarden winactie Slammin’ Racers Scrapyard Derby

Wil jij graag zo’n Slammin’ Racers Scrapyard Derby  winnen voor jouw kindje(s)? Doe dan mee met de winactie, let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op Slammin’ Racers Scrapyard Derby .

 • Like Beebs and Moms op Facebook en/ of Instagram.
 • Tag iemand anders in het originele bericht of deel het bericht op Facebook.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 9 december 2018. Op 10 december 2018 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten want elke zaterdag komt er weer een nieuwe winactie online! 

646980 Slammin Racers Scrapyard Derby BTY 04

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

5 COMMENTS

 • elisabeth maria martina

  daar gaat het hartje van mijn kleinzoon sneller van kloppen
  mag de sint graag in zijn schoentje stoppen

 • Marian B

  Met ato’s racen en stunten, mijn zoontje doet niets liever. Ik vermoed dat dit wel een heel geslaagd cadeautje zal zijn!

 • Marian B

  Mijn zoontje doet niets liever dan met auto’s racen en stunten. Ik vermoed dat dit een geslaagd cadeautje zal zijn!

 • Lieke van Veen

  Ik doe graag mee voor mijn neefje.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) & ik heb het bericht geliked en gedeeld.
  Ik volg je ook op Instagram (liekevv24)

 • Cindy L

  Auto’s HÉÉL HÉÉL GAAF! ^^ kerst is weer bijna voor de deur!
  Gun zoontje dit van harte kan hij in ziekenhuis toch wat spelen. Na 14 opnames die al heeft gehad! Wow dit is fantastisch wil dit exemplaar wel winnen hoor .

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 6 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.