Baby Kids Fashion Moms Fashion

Zeeman newborn kleertjes voor de baby’s

Geregeld krijg ik leuke updates van merken, zo ook van de Zeeman Newborn collectie. Deze newborn collectie is weer ontzettend schattig! Daar werd ik enorm enthousiast van dus kijk snel verder.

Budget Newborn kleertjes

Ik had zelf een enorme liefde voor de Z8 newborn collectie maar toch vind ik dat vaak prijzig voor kleertjes die newborns maar even aan hebben. En onder spugen of onder poepen. Roep maar en het gebeurt volgens mij wel met een baby.

Nu ik de foto’s van de collectie van Zeeman Newborn collectie zag werd ik toch wel erg enthousiast moet ik bekennen. Ik vind de grafische printjes op de kleurtjes erg lief en de kleertjes lijken me heerlijk zacht. Voor Evi heb ik wat boxpakjes gekocht bij de Zeeman toentertijd maar toen vond ik het lastig om te slagen. Mijn smaak kwam toen niet overeen met de trends. Daarom ben ik toen vooral bij andere winkels geslaagd. Zeeman vind ik de laatste jaren echter met een leuke ontwikkeling bezig en steeds vaker vind ik de kleertjes voor de kinderen oprecht erg leuk. En niet alleen voor boswandelingen o.i.d.

Sowieso wilde ik zwarte dingen voor Evi (en wit en roze etc) maar zwart was gewoon niet te krijgen. Vond ik zo jammer. Daarom was ik zelfs een beetje blij toen ze in maat 92/98 kwam en er een wereld aan kleding die niet zuurstok-gerelateerd was.

Wintercollectie 2016-2017

En toen was mijn beeb geen mini-beebje meer maar is er dus een hele leuke collectie bij Zeeman. Ik zal uiteraard ook wat foto’s plaatsen. Mijn voorkeur gaat dus duidelijk uit naar de grafische printjes. Die hebben ze dus in het roze, mintgroen, wit en zwart. Ze hebben zelfs die stoere slabjes die zelfs hipsterbeebjes niet zouden misstaan!

Voor het gemak zal ik er ook de prijzen bij zetten. Zie je gelijk dat je er geen extra baan bij hoeft te nemen om het te kunnen betalen 😉

pr4kids-zeeman-449-18878-dad_kopiei%cb%86ren
Shirtje Zeeman newborn

De shirtjes zoals deze kosten €4,49

pr4kids-zeeman-899-zeeman_42

De slaapzakken zoals deze kosten € 8,99

pr4kids-zeeman-499-zeeman_40
pr4kids-zeeman-499-18879-rs_kopiei%cb%86ren

De boxpakjes kosten € 4,99

Zeeman Newborn Collectie

De broekjes zoals dit broekje kosten € 4,99

pr4kids-zeeman-399-18880-rose_kopiei%cb%86ren

De vestjes die ook in meerdere kleuren en printjes te krijgen zijn kosten € 3,99

Zeeman Newborn collectie

Voor de meisjes zijn er ook jurkjes, die kosten € 3,99

pr4kids-zeeman-249-17844-zwr_kopiei%cb%86ren
pr4kids-zeeman-249-17844-rz_kopiei%cb%86ren

De mutsjes zijn er dus in bijpassende printjes en kleurtjes. Deze kosten € 2,49

pr4kids-zeeman-299-img145004_kopiei%cb%86ren
pr4kids-zeeman-299-img145007_kopiei%cb%86ren

De slabjes kosten € 2,99.

De slabjes zijn dus ook in meerdere printjes en kleurtjes te koop

pr4kids-zeeman-199-17105-rz_kopiei%cb%86ren

Zelfs de hangers zijn matching met de kleertjes. Deze kosten € 1,99

Vele smaken in maat 56-68

Zoals jullie kunnen zien is er echt veel keuze. Ook badcapes (voor € 3,99) en sokjes ( €0,99) zijn verkrijgbaar in deze kleurencombinaties en stijl. Ik vind het in ieder geval ontzettend leuk en hoop stiekem dat Zeeman Newborn deze ontwikkeling voort blijft zetten tegen de tijd dat ik misschien nog een mini-beebje in de armen mag houden. In de tussentijd zie ik in ieder geval genoeg leuke cadeautjes voor de zwangeren om me heen 🙂 Ik zie trouwens dat ik veel roze foto’s heb geselecteerd maar dat komt gewoon door mijn voorkeur, er is oprecht veel leuks te krijgen in “jongens”-kleuren . Maar ook veel genderneutraal heeft Zeeman in de collectie.

Wat vind jij van de collectie of heb je hem al in het echt gezien? Laat het dan weten in de reacties.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *