in the air
Recente berichten

We’re in the air!

De site is dus nu gewoon in the air! Zo ontzettend leuk dat Beebs and Moms nu echt gestart is. Na een tijdje geblogd te hebben voor een andere website is het echt tijd voor mijn eigen blog. Hou jezelf vast voor blogs met humor, gekkigheid, serieuze onderwerpen en uiteraard de leukste tips op het gebied van wonen, beauty en fashion.

De wondere wereld van het bloggen

Het is toch vreselijk eigenlijk, al ruim een maand ben ik aan het puzzelen en uitvogelen en mijn weg aan het zoeken in de wondere wereld van WordPress. Eigenlijk snap ik er gewoonweg geen ruk van en heb ik al ernstig ontwijkend gedrag vertoond tijdens mijn vakantie maar hé. Als je de droom hebt om op je eigen pagina te bloggen moet je toch eens je tanden erin zetten en knallen. Zo heeft de site vanaf vandaag een cookiemelding (is blijkbaar een nodig iets, al vind iedereen het ernstig irritant om dat weg te moeten klikken), is er een instagram (of misschien spam ik binnenkort mijn persoonlijke pagina’s) en kan ik zowaar de Beebs and Moms- mail lezen. Toch ook best handig zeg maar als je straks ook meer contacten wenst te leggen voor de uitbreiding van je blog.

Wensen

En toch zie ik nog van alles dat ik anders wil hebben, ik snap ook daar nog steeds geen ruk van maar hé, lekker blijven puzzelen zeg maar. En mocht iemand nou echt superhandig zijn met ICT en zich vervelen? Stuur me dan even een berichtje 🙂

Ik heb in ieder geval veel wensen nog en ga gewoon puzzelen met alle kennis die ik heb. Gelukkig is er veel te vinden op internet en zijn er Blogs waar geschreven wordt over werken met WordPress.

We gaan ervoor!

Voorlopig kan er dus geregeld nog iets veranderen maar ik heb de pagina gedeeld, mensen weten nu dat het bestaat en we gaan ervoor. Maar…..Ahhhhhhhh ik vind het zo ontzettend spannend! En gevolg van het “in the air” zijn is dat ik niet meer terug kan krabbelen, er zit een stok achter de deur. Die heb ik stiekem eigenlijk ook wel nodig.

Volg je Beebs and Moms?

Volg dus vooral de pagina op Instagram, like de pagina op Facebook en blijf op de hoogte van deze mom met haar beeb.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *