Wasbare luiers
Baby Kinderen Moederschap Recente berichten

Voordelen van wasbare luiers

Door het veelvuldig gebruik van wegwerpluiers die steeds beter absorberend blijken te zijn, voelen kindjes tegenwoordig gewoon niet dat er iets in de luier zit. Hierdoor worden kinderen steeds later zindelijk. Een wasbare luier kan helpen, hoe? Dat lees je in deze blog.

Je kindje sneller zindelijk?

Het grote voordeel van een wasbare luier is dat kinderen eerder de aandrang herkennen om op het potje te gaan. De wasbare luiers absorberen wel, maar kindjes die deze dragen zijn eerder zindelijk, soms wel met twee jaar. Wil je eens verder kijken en ervaren wat een wasbare luier nou precies in houdt? Lees dan gauw verder en kijk op Billenboetiek.nl.

Hippe prints voor luiers

Wasbare luiers zijn tegenwoordig hartstikke leuk om te zien en op billenboetiek zijn een aantal hippe en toffe luiers te zien. Ook is de wasbare luier beter voor het milieu, een ander voordeel van de wasbare luier. Wegwerpluiers zijn een gigantische belasting, dat weten we allemaal wel. Maandelijks zo’n 20 kilo papier, plastic en absorberende gel van elke baby is een enorme hoeveelheid afval.

Billenbon

Een leuk idee voor een pasbevallen vriendin is bijvoorbeeld de billenbon van Billenboetiek. Zo kan zij wasbare luiers in en een leuke print kopen voor haar kindje. Er is een ruime keuze uit wasbare luiers. Je hebt tweedelige systemen met een basisluier en een overbroekje. Er is een alles-in-één systeem en een inleg systeem. Het inleg systeem is simpel; je hebt een overbroekje nodig en één of twee inleggers. Die inleggers worden ook wel boosters genoemd. De boosters leg je in het overbroekje en klaar ben je.

Waarom kiezen voor wasbare luiers?

Wasbare luiers werken heel eenvoudig, ze zijn veilig en niet vies. Bovendien besparen ze veel geld en ook nog het milieu. Bij Billenboetiek.nl vind je gepassioneerde en vriendelijke mensen, die daarnaast heel deskundig zijn en je alles kunnen vertellen over luiers. Je kunt er kwalitatief zeer goede luiers kopen die op een milieuvriendelijke en arbeidsvriendelijke manier zijn geproduceerd. Jij kiest natuurlijk zelf welk systeem het best bij jou en bij je kindje past. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen kun je online je vragen stellen met de chat. Veel plezier met je kindje!

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *