Jezelf een cadeau geven gegraveerde ketting initiaal KAYA Sieraden
Beauty en mode fashion

Sieraden om aan jezelf cadeau te geven

Je kent het misschien wel: een bijzonder moment waarop je jezelf een mooi en blijvend cadeau wil geven om dat bijzondere moment te vieren. Er is veel keuze op het gebied van sieraden, dat mag duidelijk zijn. Een gegraveerd sieraad om jouw moment extra speciaal te maken vind ik zelf extra leuk.

Gegraveerde ketting van KAYA Sieraden

Al jaren is KAYA Sieraden dé eerste plek waar ik kijk voor gepersonaliseerde sieraden. Inmiddels heb ik een mooie verzameling met verschillende kettingen en armbandjes. Zo heb ik een ketting met naam, een ketting met de voorletters van mijn gezin, een armband met initialen en een armbandje met de geboortestenen van mijn gezin.

Alle sieraden zijn na jaren nog steeds erg mooi en ook de collectie is steeds weer anders. Dus toen ik wat te vieren had keek ik weer snel op de site van KAYA Sieraden. Uiteindelijk was het moeilijk kiezen want ook de layered sieraden vond ik erg mooi. Toch koos ik voor een tijdloos gegraveerde ketting met mijn eigen initiaal.

Jezelf een cadeau geven?

Zoals je misschien al opgevallen was, mijn collectie bestond vooral uit sieraden met initialen van mijn gezin. Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar: ik ging weer in loondienst werken, ik ging een heel persoonlijk traject door dat ik afrondde in december én ik werd ook nog na een onverwachte ziekenhuisopname een paar weken later geopereerd in december.

Als dat geen moment is om jezelf een cadeau te geven, dan weet ik het ook niet meer. Dat in november mijn geliefde ketting sneuvelde zorgde ervoor dat ik graag een nieuwe ketting wilde. Het liefste een ketting die ik iedere dag kan dragen en die overal wel bij past. Daarom werd het dus een persoonlijke ketting met alleen mijn eigen initiaal: omdat ik trots ben op mezelf en de inzichten van het afgelopen jaar.
Jezelf een cadeau geven kun je natuurlijk gewoon op ieder moment doen, dat staat voorop, en dit was mijn moment.

Een gegraveerde ring of armband?

Naast de ketting koos ik ook een mooie tijdloze armband uit. Deze is niet gegraveerd, maar deze mogelijkheid is er wel. Ook kun je een ring graveren zodat je een heel persoonlijk sieraad voor jezelf kunt bestellen. En weet je net zoals ik je ringmaat niet? Bestel dan van te voren de Meet & Pas ring. Je ontvangt dan ook een kortingskaart van € 5,00 voor op je volgende bestelling.
Tip: ben je op zoek naar een budget trouwring? Een reguliere gegraveerde ring is dan een goede optie.

De armband die ik uitkoos is van stainless steel waardoor er geen verkleuring is. Daardoor kan het ook gewoon gedragen worden tijdens het douchen en zwemmen. Ik combineer hem met een stalen armband die ik al een jaar of 8 continu draag en de smiley-armband die ik eerder ook al bestelde bij KAYA Sieraden.

Wat vind jij van mijn nieuwe sieraden en heb jij jezelf weleens een sieraad cadeau gegeven?

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»