peuterproof shoplog
Kids Fashion

Peuterproof Shoplog boordevol meisjeskleding

Nu het weer aan het veranderen is en de mooiste dagen achter ons zijn, vond ik het tijd om de kast van de beeb weer eens uit te pluizen. De dame is flink gegroeid in de zomer en dus liep de dame laatst blijkbaar al in een shirtje dat wat te kort geworden was. Een naveltruitje bij zijn dochter van 3 vond vaders ietwat te ver gaan op de vroege ochtend. Wat we kochten zie je in deze peuterproof shoplog.

Shoplog vol kleding voor een peuter

Na het uitzoeken van de kast bleek dat toch wel weer wat dingen nodig waren en met het oog op de basisschool deze winter was de missie een jegging of überhaupt broeken zonder knopen. Maar dan wel het liefste broeken die te verstellen zijn aangezien Evi wel de lengte nodig heeft maar dat het meestal te breed valt. H&M valt om die reden qua broeken en rokjes dus vaak al af. Op naar een nieuwe lading kleding. Dus op een mooie vrijdagmiddag togen wij naar Hoofddorp en ging ik met oma en Evi winkelen. En we maken er dus gewoon een leuke Shoplog van!

Winkelen met de peuter

Evi wilde trouwens graag mee, want winkelen is nu toch wel erg leuk blijkbaar. Ondanks dat Evi vooral spullen aandroeg die My Little Pony, Frozen etc. bevatten zijn we goed geslaagd en is de beeb blij met wat we gekocht hebben. Ik heb trouwens een afspraak met de man en dat is dat er wel dus My Little Pony etc. op pyjama’s en ondergoed mogen staan maar niet op kleding. Al heeft Evi wel 2 leggings met filmprintjes die ze dan onder haar jeansjurkje draagt, maar ok.

Wat hebben we gekocht?

Hieronder de spullen die we gewinkeld hebben met de prijzen erbij. Ik moet nog wel kijken naar een mooi lichtmoment en styling voor de foto’s want ik ben toch niet helemaal happy de peppie maar dan kunnen jullie met de volgende Shoplogs goed de verschillen in de gaten houden 🙂

Jegging van C&A   6,90

dsc01704
dsc01700

Lees ook: Shoplog vol budgetkleding

Tregging met Bikeraccenten van Zara € 17,95

dsc01697
dsc01689

Jeansblouse met borstzakje van Zara € 15,95

dsc01683

Shirt van Zara € 6,95

dsc01678

Shirt met koperen stiksels van Zara € 9,95

dsc01672

Lees ook: Shoplog boordevol meisjeskleding

Sweater van H&M met franjes langs de mouwen € 14,99

dsc01670
dsc01665

Jurkje met leuk ritsaccent op de rug van H&M € 14,99

dsc01660
dsc01657

En dan als laatste een vestje dat wij gebruiken als tussenjasje omdat hij iets gevoerd is. Ik had dit jasje eigenlijk al eerder van de week in het dorp gekocht maar inmiddels is me al een aantal gevraagd waar hij vandaan komt en de beeb is er enorm blij mee! Dus daarom ook dit jasje/ vestje van… Zeeman! Uiteraard ook voor een Zeemanprijs van € 6,99. Yeah die kon ik dus echt niet laten hangen.

dsc01661
Hoe vonden jullie de eerste shoplog met peuterproof thema? En hebben jullie nog tips over winkels of merken die leuk zijn, zeker voor de lange beebs?
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

2 COMMENTS

 • Christel

  Buuf, wat leuk!!!! Ik heb DE budget tip: Kiabi! En de kwaliteit is vergelijkbaar met H&M maar stukje goedkoper. En de Jeggings Über smal! Xxx buuf

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Stttt net een zak opgepikt die ik besteld had. Staat superleuk en inderdaad lekker smal, du bist geweldig!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *