Ouders van nu Schooltas in de mintkleur
Reviews School

De ouders van Nu: Naar schooltas

Via Ouders van Nu kreeg ik laatst in een mailtje de aanbieding om een gratis schooltas op te halen. Wat ik ervan vond en wat er allemaal in zat? Ik laat het je weten in deze blog.

Gratis?

Ja, de schooltas was helemaal gratis! En nog best makkelijk geregeld. Via de link in het mailtje kon ik inloggen op mijn account en kon ik zo doorgeven dat ik het rugtasje wel wilde en waar ik hem wilde ophalen (altijd bij een Bruna trouwens). Ging eigenlijk heel makkelijk 🙂  Ik heb even gekeken maar als je de herinnering niet krijgt kun je gewoon naar de site van Ouders van Nu om de gratis tas aan te vragen.

 

Inhoud

In de rugtas zat een knijpfruit, een Donald Duck jr, een aanbieding van Bulbby voor een gratis bedrukte Etui, een mini- Kekmama, een boekje van de Efteling, een kortingsbon van de Bruna, een aanbieding voor Center Parcs, en nog wat kortingsbonnen van andere merken. De inhoud wijzigt nogal maar is toch gewoon de moeite waard en hé je bent Nederlander of niet toch?

Schooltas

Het schooltasje is in 2 kleuren te krijgen. Een beetje turquoise en de andere kleur is oranje. Leuke kleurtjes hoor maar Evi vond het jammer dat de tas niet in het roze was. Dat is natuurlijk nu ze 4 is haar lievelingskleur! Daarom ging ze nu voor de turquoise tas en was daar erg blij mee.

De schooltas kun je gebruiken voor de sport, de gym of gewoon als je de deur uit gaat. Ik vind het een makkelijke tas voor erbij maar niet geschikt als daadwerkelijke schooltas, al zegt de naam iets anders. Het is een lichte tas dus dat scheelt ook weer.

 

Wat vind ik ervan?

Omdat het gratis is had ik inderdaad wel al wat reclame verwacht in het rugtasje. Een aantal flyers heb ik gelijk weggegooid omdat ik daar toch niets mee ga doen of zoals bij de aanbieding van Center Parcs, omdat wij altijd via andere acties goedkoper uit zijn maar ook meer keuzevrijheid ervaren.

Evi heeft zelf nog niets met Donald Duck. Ook niet met de Junior versie, andere kindjes misschien wel maar Evi zou denk ik een Bobo o.i.d. toch meer gewaardeerd hebben. De andere dingen die in het tasje zitten zijn wel geinig maar het leukste vonden Evi en ik toch de schooltas zelf en de gratis etui van Bulbby. Die zal ik trouwens later toelichten in een andere blog 🙂

Mocht je twijfelen om de tas te bestellen, ik zeg gewoon doen. Doordat de inhoud verschilt zit er misschien voor jou een aanbieding bij die je erg aanspreekt. En het tasje an sich kun je vast en zeker ook wel gewoon gebruiken. Al is het maar een speeltas voor thuis.

Het ophalen ging trouwens ook makkelijk. Ik kreeg een mailtje met een seintje wanneer ik de schooltas kon ophalen bij de Bruna die ik had aangegeven en ik hoefde de voucher die in dat mailtje stond niet eens te printen. Dat kon gewoon via mijn telefoon afgelezen worden. Dat vind ik toch altijd wel makkelijk.

 

Heb jij de Ouders van Nu schooltas ook besteld en wat vond je ervan?

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

2 COMMENTS

 • MamaIssues

  Heb het tasje niet besteld
  Inderdaad omdat ik geen zin had ik alle
  Reclame hihi
  Misschien ga ik het toch nog doen ?!

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Gewoon doen joh! Gewoon hup in de papierbak die zooi ????

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *