zwemles kind
Beebs Recente berichten

Morgen gaat het beginnen, de zwemles-periode!

Het meest gevreesde en stiekem ook spannende moment van alle ouders is aangebroken. Morgen is het de dag dat Evi op zwemles mag!

 

Zwemles

Morgen is het dus echt het moment. En ik ben zo ontzettend blij dat de man zei dat hij dit wel op zich zou gaan nemen! Ik doe namelijk nu 2 seizoenen van de dansles, wekelijks. En daarom vond hij het leuk en logisch dat hij dus nu de zwemlessen gaat doen. Ik vind het eens feest want heb er zo veel over gehoord van andere ouders. Helemaal top dus. Evi heeft er enorm veel zin in en vraagt ook al een tijdje wanneer zij nou op zwemles mag. Zij is de jongste van de vriendenploeg en dus zijn de anderen over het algemeen al aan het zwemmen. Een paar keer hebben we haar vrinden ook weggebracht naar zwemles en dus was ze optimistisch. Dat wilde zij ook.

 

Waterrat

Evi is gelukkig een enorme waterrat dus ik heb er vertrouwen in maar goed. Zwemles vind ik dus heel belangrijk. Er is veel water in Nederland en wij gaan met vakantie ook altijd daar waar een zee en zwembad is. Importante dus dat ze zich red in het water. Dat je als ouder zowat op droog brood moet om het te bekostigen is dan een tweede. Je kind gaat voor alles toch?! Maar ons waterratje dus, die heeft er veel zin in. Ze geeft aan lekker met haar hoofd onder water te gaan en te duiken. Ik ben dus benieuwd. Ik hoop voor haar en voor ons dat ze er snel doorheen gaat en dat ze snel naar het volgende lesje mag. Lijkt me leuk. Scheelt weer tijd ook. A girl can dream toch? Als ze het maar uiteindelijk kan en zich zwemmend red.

 

Succes

Ik wens de juf trouwens wel veel succes. Al zal Evi van juf wel van alles aannemen. Ik weet het toch allemaal niet volgens de kleuter en doe de vlinderslag verkeerd om en leer het haar verkeerd. De fantasievrienden vertellen dat ik het niet goed doe dus ja, weinig tegenin te brengen dan denk ik. Succes dus maar zwemjuf. Ik hoor het wel als het lukt of niet lukt. We kunnen trouwens via een systeem kijken hoe de zwemles verloopt. Of Evi bepaalde onderdelen heeft gedurfd en voldaan. Ook wel leuk vind ik dat stiekem.

 

Zit jouw kind al op zwemles en hoe gaat dat?

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + 10 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.