Zomerse nummers
Persoonlijk Recente berichten

Zomerse nummers | Mijn favorieten

De zon schijnt steeds harder en langer, de zomer komt er aan! Naast de korte rokjes en broeken brengt de zon ook een behoefte naar BBQ en terrasjes. Maar welke zomerse nummers zijn mijn favorieten om tijdens deze zonnige momenten het zomerse gevoel nog meer op te roepen?

Zomerse nummers

Muziek is toch wel één van mijn levensbehoeftes hoor. Ik kan echt niet zonder muziek en aan vele ervaringen en momenten in mijn leven zit wel een nummer verbonden. Sommige zomerse nummers zijn wel echt mijn favorieten en geven mij gelijk een zomergevoel zodra ik ze hoor. Ook al vriest het als een gek 😉

Mr President – Coco Jambo

Uit 1996 is dit nummer. Ik dacht eerlijk gezegd dat het later was uitgebracht maar blijkbaar was ik nog een jong ding van 11 😉  En nog steeds maakt het me blij en brengt het nummer de zon naar me.

Jennifer Lopez – Let’s Get Loud

Stappen met mijn vriendinnen, een jurkje aan dat vergelijkbaar was met dit jurkje van Jenny from the B. Dat dit jurkje inmiddels alleen nog om een arm past telt gewoon niet mee. Schudden met die heupen en gaan!

Lees ook: Mijn favoriete foute liedjes 

Gigi D’Agostino – L’Amour Toujours

Ja jeetje ik ben best een oud wijf als ik het zo terugkijk. Maar Gigi maakte het themaliedje van de zomer van 2001. Ik was 16 en ging met mijn koppige tienerhoofd naar LLorett de Mar met mijn vriendinnen. Hormonaal als de neten ging ik heen en alsof ik naar Lourdes was geweest kwam ik terug. Dit nummer gooit me altijd gelijk terug op het strand van Spanje 😉

Major Lazer – Watch out for this

Even een beetje nieuwe billenschudmuziek. Waar ik eigenlijk vooral voor wat hardere beats ga merk ik dat de nummers voor de zomer met veel geschud van de billen gaat. Ach ja, dan schud je die bbq er misschien ook vanaf. Dat zou wel een logische verklaring zijn voor de muziek trouwens.

LMFAO – Sexy and I know it

Oh man ik vind dit nummer zo tof. Nog steeds en ik voel zo’n verbondenheid hiermee. Mijn liefde voor de animalprint, mijn papa in z’n speedo. Dit maakt mij heel gelukkig dus. Kan er niets aan doen. Nu moet ik me nog sexy gaan voelen in mijn bikini 😉

10 CC – Dreadlock Holiday

Met een wijntje en een boek in de tuin of je voeten in de zee, lekker genieten van de zon op je lijf. Love dit nummer echt! Wel een oudje trouwens, het zal vast aan mijn oudertjes te wijten zijn dat dit nummer zo voor zomerse gevoelens zorgt.

Beenie Ma & Lady Saw – Dancehall Queen

Strak in mijn puberhuidje kwam dit nummer uit. Ik moest even zoeken maar het stamt uit ’97! Damn, dat is gewoon al 20 jaar terug. Terwijl ik me nog zo goed kan herinneren dat ik hierop danste en dat ik hem luisterde als ik aan het fietsen was. Als je me zou zeggen dat het 10 jaar terug was zou ik het ook geloven.

Daddy Yankee – Dura

Om ook wat nieuws in de lijst te hebben deel ik ook mijn zomersfavoriet van dit jaar met jullie. Evi vind deze erg leuk en dus staat hij ook veel aan. Het kan dus zomaar zijn dat ik na de zomer er helemaal klaar mee ben omdat ik het te vaak heb gehoord. Maar goed, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Mijn favorieten

Dit waren een aantal van mij favorieten want als ik ze allemaal neer ga zetten dan crasht Beebs and Moms ben ik bang. Nu ik alles zo na zat te kijken merkte ik wel dat mijn voorkeur toch vaak naar wat oudere nummers gaat. Waarschijnlijk zitten daar dan ook herinneringen en emoties aan verbonden.

Wat zijn jouw favoriete zomerse nummers?

Liefs Kimberly

Zomerse nummers

Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

10 COMMENTS

 • Avatar
  Eva

  Geweldige nummers! Vooral Coco Jambo en Let’s get loud, love it!

 • Avatar
  Blog & Beauty

  Wat een ontzettende leuke nummers, de meesten ken ik wel van vroeger, heerlijk! En het nummer Major Lazer – Watch out for this vind ik ook geweldig. Ik moet alleen de bewegingen nog uit mijn hoofd leren.

 • Avatar
  priscilla

  Dura is echt mijn favoriet van Daddy Yankee. Jeugdsentiment trouwens sommige nummers!

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Heerlijk hè, ik was van een aantal echt verbaasd dat ze al zo oud zijn.

 • Avatar
  Marieke

  Coco Jambo doet me denken aan stijldansen.
  En mijn favoriete is Danza Kuduro.

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Wat leuk van het stijldansen, welke dans deed je daar dan op?

   • Avatar
    Marieke

    Volgens mij de quickstep of slow-fox, ik heb geen idee eigenlijk haha

 • Avatar

  Lekker vrolijk! 😀 Ik vind die van LMFAO erg leuk, en in de zomer vind ik vooral dance muziek leuk om te luisteren 🙂

 • Avatar
  Lipstickencupcakes

  Mijn favies zijn op dit moment dura & despacito. Mijn all time favie is toch wel Summerjam!

 • Avatar
  nicole orriens

  Ik houd erg van country muziek, maar kan helaas niet een mooi zomers countryliedje verzinnen….

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + drie =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.