zomerbloghop shoptegoed meubelwinkel EMOB
Recente berichten Winacties

Zomerbloghop | Win shoptegoed voor EMOB

Het prachtige weer is gelukkig weer terug en waar een deel van Nederland al aan de vakantie is begonnen staat de vakantie al te wachten op de rest van Nederland. Een mooi moment dus voor een zomerbloghop. Nieuwe blogs ontdekken die ook allemaal nog eens een toffe winactie organiseren, hoe mooi is dat nog zo vlak voor de vakantie?!

Zomerbloghop

Mocht je nog niet bekend zijn met een bloghop, ik leg het je kort uit. Er doen meerdere blogs mee met de bloghop. Iedere blog verwijst hun lezers naar de volgende blog, zo hop je langs allerlei blogs en kun je meedoen met alle winacties. Leuke kennismaking lijkt me.

Geweldige Bregje

Ben je niet bij mij gestart dan ben je bij Beebs and Moms gekomen via Bregje van Bregblogt.nl . De lieve en leuke en grappige Bregje woont in het mooie Limburg en is team #nevernoteating. Nog niet zo lang geleden is zij ten huwelijk gevraagd door haar rode kroonprins op het witte paard. Ik verwacht dus allerlei nuchtere en romantische blogs over de planning van haar bruiloft. Naast bride to be is Bregje ook teksttovenaar en mama. Absoluut een fijne vrouw om te volgen dus.

De winactie!

Jullie zijn hier natuurlijk voor de fijne winactie. Ik mag namelijk van Meubelwinkel EMOB  € 30,00 shoptegoed weg gaan geven! Deze online meubelwinkel heeft zo’n uitgebreid assortiment dat ik gewoon jaloers op jullie ben. Zo verkopen zij werkelijk alles voor in huis. Ik zag werkelijk van alles voor de badkamer, woonkamer, keuken, kantoor, slaapkamer, babykamer, speelgoed en tuin op hun website. Op zoek naar accessoires voor de kinderkamer of een luiertas? Ook dit vind je bij meubelwinkel EMOB. Heel fijn aan het shoppen op de site van EMOB vind ik dat je kunt selecteren op prijs, zo kun je binnen je budget blijven.

Wat je zoal voor het shoptegoed kunt kopen? Let me help you. Ik zag hele schattige nachtlampjes maar ook stoere van bijvoorbeeld Marshall van Paw Patrol. Een lekker zomers dekbedovertrek – om maar in de zomerbloghop te blijven – maar ook leuke puzzels en een muursticker voor een weekoverzicht. Ik vind dat soort stickers dus ideaal voor het weekmenu. Dan weet iedereen in huis wat er gegeten gaat worden die week.

Meubelwinkel EMOB - wat kun je kopen voor het shoptegoed

Voorwaarden winactie Zomerbloghop

Wil jij het shoptegoed van meubelwinkel EMOB? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op deze leuke prijs.

 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Beebs and Moms/ Facebook dat je meedoet.
 • Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je Beebs and Moms liket op Facebook en/ of Instagram.
 • Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 25 juli. Op 26 juli maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms

Hoera Marsha Gefeliciteerd met het shoptegoed,
neem je contact met me op?!

Weer verder hoppen

Ik mag jullie verder sturen naar Jennifer van NannyJenny. Jennifer is nanny en wordt binnenkort moeder! Hartstikke leuk dus om haar te volgen, ik keek ook even naar haar Instagram en die ziet er erg mooi uit.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

31 COMMENTS

 • elisabeth maria martina

  wat een mooi gebaar, verras mijn kleindochter maar met een fraai exemplaar #duimenmaar

 • Wendy v V

  Leuk ik doe mee, kan niet kiezen, zoveel leuke dingen in hun webshop

 • Bregje

  Jaaa hopperdehop! Lief stukje, thanks babe! X
  Bregje onlangs geplaatst…Zomer bloghop: ontdek en win!My Profile

 • Anja

  Emob is een geweldig leuke shop, wordt nog knap lastig kiezen voor de winnaar met zo veel leuks.

 • Patricia Lubbertje

  Wat een leuke en handige spulletjes hebben ze zeg! Ik maak erg graag kans op het shoptegoed.

 • Yvonne D.

  Ik doe ook heel erg graag mee en volg je op Instagram nu (@yvonnuh2)!

 • Leonie

  Wauw, dit zou goed uitkomen! We zijn bezig voor een nieuwe stoere peuterkamer voor Milan en er is genoeg leuks te shoppen zag ik al!

 • Chantal Obbink

  Wauw wat leuk! Je zal het maar winnen. Zoveel leuke dingen al gezien! Duimen maar

 • Marian Zw

  Oh dat worden vast hele leuke kussentjes voor mijn dochter. Ik doe graag mee!

 • Anita te Gussinklo

  superleuke webshop, wat hebben ze veel.

 • Heidie van der Steeg

  Leuke actie, ik ken deze meubelwinkel nog niet dus maak graag kennis en het liefst voordelig natuurlijk.
  Dat shoptegoed kan ik goed gebruiken voor een nieuw dekbedovertrek.
  De slaapkamer heeft laatst een make-over gehad (de wanden) maar ik moet ook echt nog een nieuw overtrek kopen, dat maakt het helemaal af. Dat van de foto met het strand en strandhuisjes is erg leuk.

 • Annabel de Ruiter

  Super leuk! Ik doe mee voor dit leuke spel voor Liselotte en haar vriendjes https://www.emob.nl/pixel-kunst-nl-nl

 • erika panjer

  super leuk
  Zou wat aankleedkussen hoezen bestellen want daar heb ik er nog maar 1 van

 • marion poeste thomas

  wat leuk. dat taartje op de foto trekt gelijk mjjn aandacht. ik maak graag kans en ga gelijk even delen.

 • Rianne Weerd

  Wat een leuke webshop en wat een leuke producten. Ik zou graag iets willen uitzoeken voor een lief klein kindje wat in december geboren mag worden

 • Gera

  Ik doe graag mee. Wordt nog lastig kiezen of veel bijbestellen :).

 • Fleur

  Leuke winactie! Ik doe graag mee, want bij Emob is altijd wel iets leukst te vinden voor iets in de tuin
  Fleur onlangs geplaatst…Zomer Bloghop 2018 | maak kans op een Vakantie PakketMy Profile

 • Adriana de Ruiter

  Wat superleuk deze zomerbloghop! Hier in het noorden van het land is het nog geen vakantie, we mogen nog héél even volhouden…
  Ik doe gráág mee, onze jongste pleegdochter wordt na de zomer alweer 2 en voor haar zou ik kiezen voor de blender – espresso, zodat ze mij na kan doen en in haar keukentje ook lekkere smoothies kan maken! ?

  Fijne zomer!

 • melissa

  Hele leuke actie zeg. ik heb even uitgebreid gekeken en ik zou gaan voor: https://www.emob.nl/reuze-dobbelstenen-nl-nl; superleuk voor kinderfeestjes

 • Sharon de Ridder

  Oh, ik heb intussen mijn oog laten vallen op een muursticker… Ik doe dus graag mee!

 • Marsha

  Altijd leuk zo’n bloghop! Voor de leuke acties, en om nieuwe blogs zo te leren kennen! Ik doe graag mee met je winactie! ^^

 • Linda

  Oo super leuke prijs!! Ik weet denk ik al wat ik ervan zou kopen, Fenna wordt namelijk grote zus en krijgt een groot bed, dus een leuk overtrek is zeer welkom!

  Ik volg je ook via IG (fennawordtgrotezus)

 • Will

  Leuk , zo’n leuke Zomerbloghop.
  Doe altijd mee met bloghops, leer ik weer wat andere blogs kennen.
  Graag doe ik mee voor dit shoptegoed van deze Meubelwinkel, die ik nog niet kende.
  Ik heb alleen geen facebook en Instagram, maar volg wel op Bloglovin.
  Hopelijk is dat ook goed.

 • anita kempenaers

  leuke webshop, doe graag mee en kiezen word moeilijk

 • Marian B

  Leuke dingen hebben ze, dat wordt nog moeilijk kiezen. Een wegentapijt lijkt me wel erg leuk voor de kinderen. Het proberen waard lijkt me!

 • Tamara S

  Yes, natuurlijk doe ik mee! Het is ook een toffe winkel, hè! Ik vind die canvas foto van het hondje met die koptelefoon zo schattig. Zou tof staan boven de dj-set van mijn lief.
  Tamara S onlangs geplaatst…Zelfafnameset Bevolkingsonderzoek BaarmoederhalskankerMy Profile

 • Lieke van Veen

  Leuk ik doe graag mee om dit shoptegoed te winnen! Ze hebben heel veel keuze op Emob, dus er zal vast iets leuks uit te zoeken zijn. Ik ben er alleen nog niet uit wat.
  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen)
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Claudia Diependaal

  Wat een super leuke winkel. Die ik gelukkig nog niet kende haha! Wat een leuke spulletjes hebben ze daar! Ik waag dan ook een kansje voor deze waanzinnige win actie!

  Groetjes Claudia!

 • Annemieke Gh

  Leuke winactie, waar ik graag ook aan mee wil doen. Binnenkort willen we de slaapkamer van onze dochter gaan opknappen en kunnen we dit wel voor gebruiken?

 • harry brants

  shoptegoed altijd plezant, leuke webshop , kiezen word moeilijk

 • Naomi Wallet

  Goedemiddag,

  Graag doe ik mee met deze winactie. Ik heb geliked op Instagram en Facebook!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 6 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.