zoenende mensen Suit Supply
Lifestyle Recente berichten

Zoenende mensen | Hoe leg ik dat mijn kind uit?

Poeh poeh nou nou, de wereld lijkt zowat te ontploffen want er is weer eens van alles gaande. Wat er deze keer aan de hand is? Zoenende mensen! Bushokjes worden vernield, mensen staan op hun achterpoten want hoe moeten ze hun kinderen die zoenende mensen toch uitleggen? Nou met deze tips leg jij het je kind heel helder uit. En jezelf misschien ook gelijk.

Zoenende mensen

Over het algemeen laat ik me op social media en zeker op Beebs and Moms niet uit over politieke standpunten. Maar nu Suit Supply een abri (die posters in bushokjes e.d.) campagne met zoenende mannen de wereld in heeft geslingerd die veel mensen tegen de borst stuit kan ik het niet laten. Mensen halen hun nieuwe pakken niet op, er worden bushokjes gesloopt, bergen commentaar en dat allemaal door zoenende mannen op de posters. Er worden veel argumenten in de rondte geslingerd over: Hoe leg ik mijn kinderen dit nou uit?! Nou, laat ik je helpen met mijn tips.

Zoenende mensen | Suit Supply zoenende mannen campagne

Eén van de foto’s van de campagne van Suit Supply.

Zoen zelf je partner

Joe! Voor het gemak ga ik er even vanuit dat je een partner hebt. Het boeit me geen ene ruk of die van hetzelfde geslacht is of het zogenaamde tegengestelde geslacht of een alien. Het lijkt me belangrijk voor je kind om te zien dat jullie om elkaar geven en dus ook elkaar af en toe een dikke zoen geven. Nee je hoeft niet gelijk een dikke tongworstelwedstrijd te houden, laten we het beschaafd houden. Die tongworstelwedstrijd hou je dan maar als je kind op bed ligt en je de tv uitzet om met je partner wat kwaliteitsmomenten door te brengen. Als je kind ziet dat jullie elkaar zoenen en als je dan ook nog eens benoemd dat je dat doet omdat je van elkaar houdt, top.

Liefde

Zijn we bij het volgende punt beland, liefde. Want als jij je kind verteld dat mensen van elkaar houden heb je alweer een stap genomen. Vertel je kind ook met enige regelmaat dat je van hem/ haar houdt. Vinden ze fijn. Je partner vind het trouwens ook fijn om te horen. Vertel je kind dan ook gelijk even dat houden van fijn is, dat het mensen blij maakt.

Omarm

Stel jezelf dan daarnaast ook niet op als een bekrompen middeleeuwse rechter en omarm de liefde. Ook die van mensen met dezelfde geslachten (of die houden van een alien). De liefde is mooi en maakt de wereld ook mooier. Vind je het niet tof om 2 mensen van hetzelfde geslacht te zien zoenen? Kijk je de andere kant op maar geef je kind mee dat mensen van elkaar kunnen houden, ongeacht wat voor geslacht ze hebben. Dat is fijn namelijk voor wanneer je kind misschien ook gevoelens voor hetzelfde geslacht heeft. Hoeft het zich niet te schamen of ongemakkelijk te voelen in jouw omgeving omdat het weet dat papa/mama van hem/haar houdt. Ongeacht op wie ze verliefd worden.

Graag gedaan

Best makkelijk toch? Voor jezelf ook een stuk leuker, knuffelen en zoenen doet een mens goed. De liefde maakt de wereld mooier dus laten we elk stukje liefde in de wereld omarmen en koesteren. Ga niet schelden of agressief gedrag vertonen wanneer je mensen van hetzelfde geslacht hun liefde ziet uiten met een knuffel of een zoen. Bedenk dat je een hoop kunt roepen maar de wereld mooier kan maken door bij jezelf te beginnen. When you can’t say something nice, say nothing at all.

 

Liefs Kimberly

Uitgelichte foto: Suit Supply

Zoenende mannen hoe vertel ik dat mijn kind?

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

4 COMMENTS

 • Merel

  Amen! Wat een bekrompen idioten idd, zijn echt een jaartje of 100 te laat geboren. Let love rule! ❤ en als je het niks vindt, wat ook kan, kijk je idd maar weg. Zolang niemand jou gedwongen zoent, is er niks aan de hand.
  Merel onlangs geplaatst…Kids | Tips tegen de kouMy Profile

  • Kimberly
   AUTHOR

   Yes, dat dus.

 • Wat jij zegt… Hear hear ????❤????❤????

 • Rachel

  ????????????
  Als je er zelf een groot probleem van gaat maken is het inderdaad een probleem, maar dat ligt dan geheel aan jezelf. Love and let love! ????
  Rachel onlangs geplaatst…OvulatiepijnMy Profile

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − twee =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.