De zelfzorg van Jamie #zelfzorgvrijdag
Zelfzorg

Zo zorgt Jamie goed voor zichzelf! | #zelfzorgvrijdag

Tijd voor jezelf hebben is een must voor iedere vrouw en moeder. Daarom riep ik de vrijdag uit tot #zelfzorgvrijdag! Voortaan zullen andere vrouwen op de vrijdag met jou delen hoe hun zelfzorg eruitziet. Heerlijk ideeën opdoen dus want het hoeft niet zo moeilijk te zijn.

Voor jezelf zorgen?

Goed voor jezelf zorgen is voor velen een lastige klus, want we worden al snel in beslag genomen door de dagelijkse rompslomp. Iedere vrijdag roep ik daarom vrouwen op om tijd voor zichzelf in te plannen. Met de #zelfzorgvrijdag delen zij op Instagram hun momentje van zelfzorg. Dat momentje hoeft niet alleen op de vrijdag te zijn maar kan ook heel goed op een andere dag. De #zelfzorgvrijdag is vooral een reminder dat jij recht hebt op een moment voor jezelf en dat jij dat moment ook daadwerkelijk in je agenda zet.

Ik deed laatst een oproep op Instagram voor deze inspiratieblogs en kreeg heel veel enthousiaste reacties! De moeder van Evi haar beste vriendin bijt het spits af met deze serie van zelfzorg inspiratieblogs. Maak kennis met Jamie!

De zelfzorg van Jamie

Wie ben je, vertel eens iets over jezelf.

Ik ben Jamie, bouwjaar 1986. Ik ben getrouwd met mijn leukste Sven, samen hebben we 2 dochters waar ik apetrots op ben. We wonen in een klein dorpje waar we heel happy zijn. Mijn grootste hobby’s zijn paardrijden, filmpjes pakken en lezen, foto’s maken van mijn mooie dochters. Ik werk als leidinggevende op een kinderdagverblijf.

Hoe vaak neem jij per week een moment voor jezelf en wat doe je dan?

Op woensdagavond ga ik altijd lekker een uurtje paardrijden.

Waar laad jij nou echt van op?

Vakantie op de wadden, mijn favoriete plekje op deze aardbol! Urenlang fietsen in het zonnetje met de wind door mijn haren. Heerlijk!

Wat is je lievelingseten?

Lasagne met salade en dropppp

Wat vind jij het mooiste aan jezelf?

Mijn haar

Wat vind jij het leukste aan jezelf?

Mijn humor

Waar verwen jij jezelf nou echt mee?

Cappuccino’tje met een koekje op een zonnig terrasje.

Welk nummer is jouw favoriete powersong?

Ain’t no mountain high enough van Marvin Gaye en Tammi Terrell. Motown♡

Noem eens iets dat jij graag zou willen leren!

Gitaar spelen

Wat wil je dit jaar graag eens doen?

Naar Vlieland met mijn gezin!

Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + negentien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.