zelfzorgvrijdag de zelfzorg van Daisy
Zelfzorg

Zo zorgt Daisy voor zichzelf | #zelfzorgvrijdag

Iedere vrijdag delen vrouwen op Beebs and Moms hun zelfzorg ter inspiratie voor andere vrouwen. Hoe houden zij tijd over voor zichzelf ? Deze keer neemt Daisy je mee in de dingen die zij doet om voor zichzelf te zorgen!

Voor jezelf zorgen als vrouw

Goed voor jezelf zorgen is voor velen een lastige klus, want we worden al snel in beslag genomen door de dagelijkse rompslomp. Iedere vrijdag roep ik daarom vrouwen op om tijd voor zichzelf in te plannen. Met de #zelfzorgvrijdag delen zij op Instagram hun momentje van zelfzorg. Dat momentje hoeft niet alleen op de vrijdag te zijn maar kan ook heel goed op een andere dag. De #zelfzorgvrijdag is vooral een reminder dat jij recht hebt op een moment voor jezelf en dat jij dat moment ook daadwerkelijk in je agenda zet.

De #zelfzorgvrijdag van Daisy

Daisy ken je misschien wel van de lifestyle blog Diyataa.com en haar social media. Daisy neemt je in deze blog mee in haar dromen en zelfzorg.

Wie ben je, vertel eens iets over jezelf.

Mijn naam is Daisy, 31 jaren jong en 4 dagen in de week werkzaam bij een chemiebedrijf als coördinator van ons managementsysteem. Ik woon samen met de liefste man (duh) en bonuszoon van 8. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met familie en vrienden, lees ik graag een boek en schrijf voor mijn persoonlijke lifestyle blog Diyaata.com.

Zelfzorg Daisy Zelfzorgvrijdag

Hoe vaak neem jij per week een moment voor jezelf en wat doe je dan?

Één keer in de week douche ik heel uitgebreid, inclusief haar-ritueel, scrubben en de hele mikmak. Voor lezen en schrijven maak ik eigenlijk echt te weinig tijd, hier valt nog veel te behalen!

Waar laad jij nou echt van op?

In de tuin met mijn lichaam in de zon, hoofd in de schaduw met big ass zonnebril op en boekje op schoot! Oh en als het even kan, een drankje ernaast.

Wat is je lievelingseten?

Ik hou enorm van de Libanese keuken

Wat vind jij het mooiste aan jezelf?

Oei.. ik denk mijn haar.

Wat vind jij het leukste aan jezelf?

Hier moest ik oprecht even over nadenken. Ik denk dat ik heel zorgzaam en lief ben voor de mensen om me heen.

Waar verwen jij jezelf nou echt mee?

Lekker eten óf een dag shoppen zonder al te veel restricties.

Welk nummer is jouw favoriete powersong?

Die zoek ik nog.. dus tips zijn welkom!

Noem eens iets dat jij graag zou willen leren!

Via mijn werk ga ik nu een training volgen om training te geven in ‘soft skills’. Dat is wel iets waar ik me verder in zou willen ontwikkelen.

Daisy zelfzorgvrijdag

Wat wil je dit jaar graag eens doen?

Ik hoop nog een keer richting de zon te mogen vliegen dit jaar. Dat is vast geen politiek correct antwoord in deze tijd en ook geen ramp als het niet gebeurt, maar ik wíl het wel!

Ook meedoen met de #zelfzorgvrijdag?

Vind jij het leuk om mee te doen met de #zelfzorgvrijdag en jouw fijne dingen te delen? Stuur me een berichtje, dan zorg ik ervoor dat jij de vragenlijst ontvangt.

Lees ook de #zelfzorgvrijdag van andere moeders

De zelfzorgvrijdag van Jamie
De zelfzorgvrijdag van Joyce
De zelfzorgvrijdag van Suzanne
De zelfzorgvrijdag van Brenda
De zelfzorgvrijdag van Bregje

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − drie =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.