echt grote mensenhuis - de voordelen van het wonen in een grote mensenhuis
Home en interieur Recente berichten

De voordelen van wonen in een echt grote mensenhuis

Ik heb op verschillende plekken gewoond de afgelopen jaren en ik heb besloten dat ik uit ons huidige huis getakeld zal moeten worden ooit. Voor het eerst sinds ik op mijzelf woon heb ik namelijk een eengezinswoning en dat is werkelijk ideaal. Maar welke voordelen van wonen in een echt grote mensenhuis zijn er eigenlijk? Ik zet er een aantal op een rijtje voor je.

Het ideale van een eengezinswoning

Sinds mijn achttiende woon ik niet meer thuis bij mijn ouders. Eerst woonde ik samen en toen ging ik weer op mijzelf wonen. Inmiddels woon ik in een echt grote mensenhuis en dat heeft best wel een paar voordelen eerlijk gezegd.

Verwarming en nooit meer koud in huis

In mijn eerste eigen appartement was geen CV. Ik had het eigenlijk altijd wel koud en als het erg koud was sliep ik in de woonkamer bij de kachel. Hoe anders was het in de huizen daarna dankzij de CV, er ging een wereld voor me open! Zeker nu in mijn grote mensenhuis heb ik overal dezelfde temperatuur. Geen overnachtingen in de woonkamer op mijn matras dus πŸ˜‰ Ik vind het ook een stuk veiliger met kindjes en het is gemakkelijk te bedienen. Alles voor je verwarming kun je tegenwoordig online bestellen,
ideaal dus!

Ruimte ruimte ruimte

In ons vorige mini-huisje woonden we met veel plezier maar het was erg klein. Evi groeide uit haar ledikant maar een eenpersoons bed paste niet in haar kamertje, het werd een peuterbed dus. Ook wilden wij graag nog een kindje en dan zou het huis echt te klein worden. Uitbouwen kon niet omdat we alleen de benedenverdieping mochten uitbouwen. Ons grote mensenhuis is 2 x zo groot en het is echt fijn deze ruimte! Nu heeft Evi een speelkamer, ik heb mijn kantoor en we hebben een ruime badkamer.

Een tuin om van te genieten

Het grote voordeel van ons mini-huisje was dat we een grote achtertuin hadden (ruim 20 m diep!). Nu hebben we een kleinere achtertuin maar kunnen wel gewoon heerlijk naar buiten. Vooral ook heel ideaal toen Evi kleiner was want zo kon zij buiten spelen met haar eigen speelgoed en toch dicht bij huis zijn. Nu zij steeds meer buiten gaat spelen is het ook fijn dat zij gewoon heen en weer kan tussen de speeltuin en onze tuin.

Wat vind jij het grootste voordeel aan een grote mensenhuis?
Liefs, Kimberly

P.s. De uitgelichte foto is van huizen in San Francisco, niet mijn eigen huis πŸ˜‰

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *