Shoptegoed Sans-Online
Winacties

De winnaar van het Sans-Online shoptegoed is…

Zoals ik jullie beloofd had maak ik vandaag de winnaar bekend van het Sans-Online shoptegoed!

Shoptegoed!

2 weken geleden kon je in deze blog lezen waarom Sans-Online zo leuk en makkelijk is. En, ik mocht € 35,00 shoptegoed weggeven! De post is gedeeld, er zijn nieuwe volgers op de Sociale kanalen van Beebs and Moms bijgekomen (waarvan een aantal me al volgden op een ander kanaal). Heel erg leuk!

Facebook

Misschien is het je zelfs opgevallen dat ik een gesponsord bericht heb aangemaakt op Facebook. Voor mij betekende deze winactie dus meerdere eerste keren. Superleuk! Gelukkig heb ik wel eerder al eens een winactie op de blog gedaan waar ik gastblogger was voordat ik met Beebs and Moms startte.

De winnaar

Maar goed, ik zal jullie niet langer meer in spanning laten. De winnaar heb ik bepaald met behulp van een online naamloter, dat kostte wat moeite. Dat kwam doordat ik tijdens het checken van de winnaars erachter kwam dat er niet voldaan werd aan de eisen, namelijk Beebs and Moms liken én Sans-Online. Daarom gaf ik een dagje extra aan de deelnemers die voor de sluitingsdatum al gereageerd hadden, om dat alsnog te doen en zodat ik een winnaar bekend kon maken. Uiteindelijk is het gelukt en de winnaar is:

 

Shoptegoed winnaar

 

Yeah Gefeliciteerd Larissa Peek! Stuur je mij een mailtje of pb? Dan zorg ik ervoor dat het shoptegoed jouw kant opkomt. Ik ben trouwens wel heeeeel nieuwsgierig wat voor leuks je gaat kopen bij Sans-Online!

Lesje voor mezelf

Mocht ik nog een keer een winactie doen zal ik in ieder geval de voorwaarden apart vermelden, het bleek nu dat het gedeelte van het liken van Beebs and Moms én Sans-Online niet 100% duidelijk was. Maar goed, al doende leert men is niet voor niets een veelgebruikte uitspraak. Na wat moeite is het toch goed gekomen en gaat Larissa hopelijk goed slagen bij Sans-Online!

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − vijf =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.