Moederdag winactie KAYA Sieraden shoptegoed
Recente berichten

Moederdag winactie | Shoptegoed bij KAYA sieraden

13 mei is het alweer moederdag. En waar we dan – hopelijk – verrast gaan worden met een ontbijtje op bed en prachtige knutselwerken van onze kinderen is het ook wel erg leuk om iets blijvends te kunnen uitpakken. Laat ik je daar eens bij gaan helpen met deze Moederdag Winactie! Kijk snel in de blog voor de voorwaarden.

Moederdag

Sinds ik moeder ben kijk ik toch steeds weer uit naar moederdag. Het ontbijtje mede mogelijk gemaakt door mijn ukkie en een knutselwerkje waar ze enthousiast mee bezig is geweest, dat ze me met een trotse blik geeft. Het is genieten! In ieder geval, dat vind ik.

KAYA Sieraden

Van KAYA Sieraden mag ik een shoptegoed van € 35,00 weggeven! En hoe tof is dat? Bij KAYA Sieraden kun je terecht voor ontzettend veel verschillende gepersonaliseerde sieraden. Zo kun je sieraden met gravering laten personaliseren en heb je dus een prachtige ketting, ring of armband met de naam/ namen van je kindje(s). Ik hou daar dus enorm van! Wel ben ik zelf meer van de armbanden dan van kettingen tegenwoordig. Dat is zo gekomen tijdens het voeden van Evi toen ze nog een baby was en me half wurgde met mijn kettingen 😉

Moederdag Winactie KAYA Sieraden

Moederdag Winactie KAYA Sieraden

Voor mijn eerste Moederdag kreeg ik van Evi – en Patrick – een twinning set armbanden voor Evi en mij. We dragen die niet vaak omdat die niet continue om kunnen i.v.m. het materiaal en omdat ik een luie donder ben met sieraden. Maar kijk nou eens bij de Mama sieraden. Ze zijn echt ontzettend mooi en hoe leuk is het om samen met je dochter te kunnen twinnen?! Die slavenarmbanden met “Ik vind je lief” zou ik ook wel erg graag willen. De collectie van KAYA Sieraden is heel groot maar ik laat je alvast een aantal dingen zien die ik erg mooi vind.

Moederdag Winactie KAYA Sieraden

Voorwaarden Moederdag Winactie KAYA Sieraden

Wil jij het shoptegoed van € 35,00 bij KAYA Sieraden winnen? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op deze toffe prijs.

 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Beebs and Moms/ Facebook/ Instagram dat je meedoet.
 • Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je Beebs and Moms liked op Facebook en/ of Instagram.
 • Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 5 mei. Op 6 mei maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms.

Yes Astrid je hebt gewonnen! Van harte gefeliciteerd! Stuur je mij een mailtje op info@beebsandmoms.nl

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

16 COMMENTS

 • Erika Panjer

  Wauww
  Wat super leuk
  Daar zou ik wel Iets willen kiezen voor mijn moeder of voor mezelf als as moeder
  Zou goed besteedt worden in ieder geval.

 • Charlotte

  Ik doe graag mee! Wil een mooie ring met de lekker van 1 van mijn meiden (de andere heb ik al gekocht haha)

 • Patricia Paling

  Ohhh… ? Dat zou echt een bijzonder mooi kado zijn! Onze moeder-dochter armbandjes zijn helaas kapot gegaan! Het zou echt geweldig zijn om nieuwe uit te kunnen zoeken! ??

 • Gepersonaliseerde sieraden blijven mooi om te dragen. Geeft toch een extra betekenis eraan.

 • Nicole Orriëns

  Wat een leuk moederdagcadeau! Ik vind het hele mooie sieraden met echt een betekenis!

 • Super gave winactie!! Wat prachtig om dat samen met je dochter te kunnen dragen! Heel mooi!

 • Tessa

  Die armbanden vind ik echt een heel leuk idee!

 • Marian B

  Een gepersonaliseerd sieraad is toch altijd speciaal! Ik heb al iets in gedachten 😉 dus loot graag mee.

 • Betty

  Een gepersonaliseerd sieraad vind ik toch wel heel erg bijzonder

 • Linda Smeets

  Wat mooi en bijzonder die twinning set armbanden!
  Ik doe uiteraard heel graag mee.

 • melissa

  Ik ken kaya al omdat ik er zelf een ketting en armband van hem en mijn dochter een ketting. voor haar zou ik nog graag een mooie armband willen kopen dus ik doe graag mee.

 • Dionne van der Kooij

  Leuk! Ik doe graag mee voor een mooi sierraad voor mijn moeder en haar enige kleindochter ??

 • Tamara S

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn 2 “bonus” nichtjes. Ik ben hun nieuwe tante, dus dan is het wel leuk om ze een cadeautje te geven.

 • Liline Erdmann

  Ik doe graag mee met deze actie! Ik zou een mooi sierraad uitzoeken dat mijn 3 kids symboliseert. Onze oudste en jongste (beiden zoons, 18mnd en 10,5mnd geworden) leven niet meer, maar ik wil ze graag (net als onze dochter) op een subtiele manier bij me blijven dragen!

  • Kimberly
   AUTHOR

   Ik wil je in ieder geval al heel veel sterkte wensen en een dikke knuffel geven ❤

   • Liline Erdmann

    Lief, dank je wel!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *