Sans-Online
Recente berichten Reviews

Win shoptegoed van Sans-Online!

We houden allemaal wel van online shoppen tegenwoordig en dat kan dus heel erg goed bij Sans-Online! Ik mag van Sans-Online een shoptegoed weggeven dus lees snel verder in de blog voor de voorwaarden en voor meer informatie over Sans-Online.

Sans-Online

Op de site van Sans-Online kun je heel goed terecht voor dames én herenkleding. Ze verkopen veel verschillende merken zoals PME Legend Jeans  en Only. Je kunt de kleding selecteren op merk maar ook op onderdeel zoals bijvoorbeeld korte broeken. Ik vind dat zelf erg prettig omdat ik zelf dus gewoon niet altijd zin heb om bijvoorbeeld alle broeken door te speuren terwijl ik naar een korte broek óf juist lange broek op zoek ben. Sans-Online profileert zich doordat ze het hele jaar door een wisselende collectie hebben en een uitgebreide Sale. Je kunt dus zelfs leuke sale artikelen kopen voor het seizoen waar je op dat moment in zit. Ik vind dat een heel fijn voordeel van Sans-Online.

Logo Sans-Online

Merken bij Sans-Online

Sans-Online verkoopt zoals ik dus al schreef veel merken zoals voor de dames:

 • Esprit
 • Jacqueline de Yong
 • Mama-Licious
 • Object
 • Only
 • Pieces
 • Juul & Belle
 • LTB

Sans Online

En voor de heren hebben ze o.a. de volgende merken:

 • Esprit
 • G-Star
 • Superdry
 • Marc O`Polo
 • PME Legend
 • Twinlife
 • Circle of Trust
 • Jack & Jones

Sans-Online

 Levering

De verzendkosten zijn gratis als je het bij een DHL-Parcelshop afhaalt of vanaf € 150,-. Anders kost de verzending je € 1,50 en de parkeerkosten voor een winkel zijn toch echt wel hoger. Maar je kunt gratis retourneren, mits je dat doet via een DHL-Parcelshop. Dat vind ik zelf altijd erg prettig want dat kan voor mij echt een reden zijn om de bestelling te laten zitten. Bij sommige webshops moet je voor de retour zelf betalen en dat zijn soms wel bedragen van € 6,95. Dat maakt het bestellen dan ineens een stuk minder leuk vind ik.

Winactie

Ik mag van Sans-Online een shoptegoed van € 35,00 weggeven! Superleuk natuurlijk en heel fijn voor de zomeroutfit nu de zomer er hopelijk snel aankomt.

Voorwaardes voor de winactie

 1. Je volgt Beebs and Moms en Sans-Online op 1 van onze Social Mediakanalen. Die van Beebs and Moms vind je in de sidebar naast deze blog.
 2. Tag iemand waarvan je denkt dat deze het tegoed ook wel graag zou willen winnen onder het bericht op de Social Media.
 3. Doe de punten 1 en 2 vóór 12 mei want op  12 mei 2017 maak ik de winnaar van het shoptegoed bekend op de blog en mijn Social Media!

That’s it! Valt mee toch? 🙂

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

16 COMMENTS

 • Tamara TS

  Tof!!! Ik heb al vaker bij Sans Online rondgeneusd en ze hebben heel leuke dingen. Natuurlijk doe ik graag mee aan de winactie. Volger op Twitter was ik al, maar nu ook op FB waar ik getagd heb. ????

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Kanjer ben je!

 • Ramona pisters

  Wat een leuke toffe actie ???? Doe graag mee . Ik volg op face book . En tag mijn vriendin ????Zou leuk zijn om te mogen shoppen. ????????

 • Lieke van Veen

  Bij sans-online hebben ze super leuke dingen.
  Ik doe heel graag mee.

  Ik volg je op twitter (_liekeee), facebook (lieke van veen), pinterest (lieke24), instagram (liekevv24) en http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
  Ik heb ook een vriend getagd op facebook.

 • Patricia de crom

  Ik doe graag mee zal mijn vriendinnetjes taggen op Facebook ????????

 • Anita Diepeveen

  Oh wat heb je dan veel te kiezen…
  Ik hou ervan en ga daarom duimen

 • yvonne

  Leuke actie! Ik doe graag mee. Op Facebook geliked met de naam Mini On.

 • Marian B

  Als echte vrouw zeg ik geen nee tegen een shoptegoed ???? Leuke dingen genoeg zie ik dus dat zit wel goed!
  Volg op Bloglovin (loved/saved) en gedeeld via G+.

 • Marian B

  Een shoptegoed maakt me blij, helemaal voor Sans Online. Al genoeg leuks gezien dus dat zit wel goed! Volg op Bloglovin (loved en saved) en gedeeld via G+.

 • ilsiee prins

  Heeee..
  Wat een superleuke & lieve actie.. Fantastisch dat je dit organiseert voor de lezers van je blog.
  Ik maak dolgraag een kansje op dit fijne shoptegoed, eindelijk eens iets voor mezelf shoppen hihihih..
  Zal super zijn om een leuk nieuw shirt of jurkje uit te zoeken voor als het mooie weertje er weer aankomt!
  Ik volg je op Facebook, bloglovin & twitter!
  Groetjes & alvast een fijn weekend
  Ilsiee

 • Linda Post

  Leuk!! Ik waag een kansje ????

 • Femke Dekker

  Gaaaaf …. wij doen graag mee!

 • melissa

  Dat valt zeker mee en ik ga snel meedoen via fb. liefs melissa

 • Jolanda

  Superleuk. Ik ga meedoen! Na mijn tweede zwangerschap ben ik wel toe aan nieuwe kleren ????

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Pingback: De winnaar van het Sans-Online shoptegoed is... - Beebs and Moms on 29 april 2017
 • Pingback: Beebs and Moms bestaat 1 jaar! - Beebs and Moms on 29 april 2017