Winactie mega goodiebag
Winacties

Winactie | Mega Goodiebag!

We all are winners toch? Maar om weer iemand een echte winnaar te maken start ik vandaag met een ontzettend toffe winactie! Ik ga namelijk een mega goodiebag weggeven aan één van mijn volgers, yeah! Kijk snel voor de inhoud van de goodiebag en de voorwaarden voor de winactie op Beebs and Moms.

Mega Goodiebag

Op de Negenmaandenbeurs ontving ik ontzettend toffe artikelen van hele gave merken. Maar zoals ik al aangaf in de winactie van de Kruidvat Negenmaandenbeurstas, ik kan niet alles zelf houden of aan mijn nichtje geven. Dus heb ik een mega goodiebag samengesteld die ik gewoon ga weggeven aan één van mijn volgers. En dus misschien wel aan jou! Maar wat zit er nou allemaal precies in deze mooie prijs?

De inhoud van de goodiebag

 • Naty luiers maat 1
 • Naty billendoekjes
 • Katoenen tas van Maxi-Cosi met More Coffee Please
 • Mijlpaalkaarten van Ekoplaza
 • Vlaggenlijn van Hero Baby
 • Ouders van Nu Zwanger 02/2018
 • Babysokjes van Babydump
 • Een slabje van Poppy to Pumpkin
 • Een lemoncake gezichtsmasker van Kruidvat
 • Een Baby on Board autosticker van Maxi-Cosi
 • 8 biologische potjes met verschillende smaken van Organix!

Winnen?

Supertoffe prijs toch?! Ik maak iemand van mijn lezers er graag heel blij mee, dat moet met deze inhoud wel lukken denk ik zo.

Wil jij de mega goodiebag winnen? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op deze toffe prijs.

 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Beebs and Moms/ Facebook/ Instagram dat je meedoet.
 • Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je Beebs and Moms liked op Facebook en/ of Instagram.
 • Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 23 maart. Op 24 maart krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

De winnaar van de mega goodiebag is Christel!!!
Gefeliciteerd Christel 

Liefs Kimberly

Winactie Mega Goodiebag

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

6 COMMENTS

 • Marion Poeste Thomas

  Wat super leuk! Doordat ik zelf momenteel door de laatste loodjes heen hobbel, lukte het het mij niet om naar de 9 maandenbeurs te gaan. Had het erg gaaf gevonden; maar wie weet krijg ik op deze manier toch nog een beetje”sfeer” mee dmv een goodiebag. Ik maak heel graag kans op deze fantastische prijs. Op facebook heb ik ook gereageerd en ik volg op instagram. ook is het berichtje gedeeld en ga ik straks nog even iemand taggen die dit vast ook leuk vindt.
  Groetjes a.s. mama Marion Poeste Thomas

 • Anique

  Wat een leuke actie ! Ik doe graag mee voor een goede vriendin die met haar laatste loodjes van de zwangerschap wel een opkikker kan gebruiken ?

 • Marian

  Lijkt me een mooi pakket voor mijn schoonzus.
  Ik volg op Bloglovin en gedeeld met G+, ben niet actief op FC/IG

 • erika panjer

  Doordatik niet tegen drukte kan ben ik niet heen geweest en vindt het prachtig om de bloggen te lezen en dan helaas te beseffen dat ik toch wel wat gemist heb ? ? ?
  daarom maak ik heel graag kans op deze goodiebag en zo toch het een beetje te kunnen ervaren

 • Marian Zw

  Ik doe graag mee voor mijn dochter die zwanger is van haar eerste kindje, en mijn eerste kleinkind

 • Joop Kramer

  Oh, dat is wel een hele leuke binnenkomer bij mijn schoondochter!
  Ze verwacht haar eerste kindje over 8 weken.
  Groetjes oma Joop

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *