Winactie Kruidvat Negenmaandenbeurstas
Recente berichten Winacties

Winactie | Kruidvat Negenmaandenbeurstas

Vorige week kon je al lezen dat ik naar de Negenmaandenbeurs was geweest. Ik liet al zien wat er in de negenmaandenbeurstassen zat en zo kon je ook zien dat die tassen bomvol zaten! En daarom heb ik besloten dat ik een aantal winacties ga doen de komende tijd. Vandaag in de eerste winactie de Kruidvat Negenmaandenbeurstas.

Kruidvat Negenmaandenbeurstas

Ik vind het altijd erg leuk om spullen te delen met mijn volgers. Naast dat ik het gewoonweg heel tof vind dat jullie mij volgen en reageren op mijn blogs vind ik het leuk om spullen aan jullie weg te geven.

Lees ook: Negenmaandenbeurs de nieuwste ontwikkelingen en ontdekkingen

Winactie Kruidvat Negenmaandenbeurstas

Vorige week kreeg ik op de Negenmaandenbeurs de beurstas van de Kruidvat en wow wat zat die ontzettend vol! Naast dat Evi al lange tijd geen luiers meer gebruikt en mijn nichtje ook op een gegeven moment genoeg spullen heeft, ga ik dus deze tas weggeven aan één van jullie! Supertof natuurlijk. Want wat zit er ook alweer allemaal in die Kruidvat Negenmaandenbeurstas? Ben je er klaar voor?

 • Bambino sokjes – Wit
 • Tube Zinkzalf
 • Lotiondoekjes Sensitive
 • Weggooi Slabbetjes
 • Verschoningsmatjes
 • Warmtegevoelige lepels – Roze
 • Baby kam en borstel – Blauw
 • Milestone Cards en kortingsbonnen
 • Allergenen informatielijst en Kraamlijst
 • Potjes 4+ worteltjes – 2x
 • Kruidvat Shopper

En omdat ik mijn nieuwsgierigheid naar de mascara die oorspronkelijk ook in de tas zat niet kon bedwingen, doe ik er de CD Huggyduggybuggy van Dirk Scheele bij! Er zit in de tas dus geen mascara meer maar wel een leuke cd voor je kindje(s).

Winnen?

Wil jij de Kruidvat Negenmaandenbeurstas winnen?

 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Beebs and Moms/ Facebook/ Instagram dat je meedoet.
 • Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je Beebs and Moms liked op Facebook en/ of  Instagram.
 • Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 14 maart. Op 15 maart maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms.

De winnaar is Nina Steffan! Gefeliciteerd Nina!

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

11 COMMENTS

 • ilsiee prins

  Wat leuk zeg! 😉 Ik doe enorm graag mee om mijn zwangere zus te verrassen! Die eind deze maand is uitgerekend, reuze spannend allemaal hihih.
  Groetje Ilsiee

 • Marian B

  Zelf heb ik dit niet meer nodig, maar ik zou graag mijn zusje hier mee verrassen, ze kan er straks vast wel wat mee!

 • Wendy J

  Leuk dat je die weggeeft! Ik wilde m zelf scoren op de Negenmaandenbeurs, maar helaas waren ze allemaal op toen wij daar aankwamen ???? dus helaas! En net nu ik er eindelijk voor het eerst zwanger rondliep. Baalmoment dus. Dus als ik hem alsnog kan winnen via jou, waag ik graag een kansje ????

 • Laura K.

  Heel leuk! Ik ben zelf niet geweest omdat ik toen net bevallen was.
  Inmiddels is ons zoontje alweer bijna 3 weken oud… ik doe graag mee :D!

 • Tamara

  Wat een leuk pakket, hier maak ik graag kans op.

 • Will

  Graag doe ik mee met deze winactie voor de kruidvat Negenmaandenbeurstas.
  Ik heb geen Social Media( privéredenen) , maar volg alleen op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen en graag waag ik een kansje.

 • Marian Zw

  Nog even en danwordt ik voor het eerst oma, ik loot daarom dan ook heel graag mee voor deze leuke prijs. Weer eens kennis maken met al die leuke nieuwe babyspulletjes

 • brants harry

  doe graag mee en zou deze tas graag schenken aan moeders voor moeders die er een moeder die het niet erg breed heeft er zeer blij mee kan maken

 • kempenaers anita

  zou leuk zijn moet nog een kraambezoek afleggen en deze gevulde goodiezak zou een mooi bijkomend geschenk zijn

 • Marijke

  Leuk! Ik heb nog een kraamcadeautje nodig!!

 • Lynn Mahieu

  Heel leuk! Ik doe graag mee om spulletjes te winnen om bij mijn dochtertje te gebruiken en verder om een zwangere vriendin blij te maken! ????

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *